ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Σόιμπλε: Η Γερμανία δεν αναμένει τέταρτο πρόγραμμα

 
Η Γερμανία δεν αναμένει ότι θα υπάρξει ένα τέταρτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αφού οι χώρες της ευρωζώνης κατέληξαν στη διάρκεια της νύκτας 24ης Μαΐου, προς την 25η, σε συμφωνία με την οποία προτείνεται στην Αθήνα η πιο κατηγορηματική μέχρι σήμερα προσφορά για ανακούφιση του χρέους, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters .

 

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ακόμη ότι το γερμανικό κοινοβούλιο δεν χρειάζεται να εγκρίνει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup με την Ελλάδα.

"Δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές στο ελληνικό πρόγραμμα και επομένως δεν χρειάζεται να προηγηθεί μια ψηφοφορία στην Μπούντεσταγκ", δήλωσε ο Σόιμπλε μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: