ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Κ. Μπουρδούλης: Καθαρίζει τη θέση του μη νομίσουν ότι...




Υπόψη κάθε καλοθελητή…  Για να πάψουν να λένε, ότι ο Δήμος κατ’ εξαίρεση έκοψε τα χορτάρια και καθάρισε το δρόμο στο σπίτι του Μπουρδούλη, τους ενημερώνω ότι τα χορτάρια τα έκοψα μόνος μου, με το χορτοκοπτικό του γείτονά μου του Παναγιώτη. 


Και το δρόμο τον καθαρίσαμε μαζί με την γυναίκα μου και τη Ντίνα τη γειτόνισσά μας.

Τους ευχαριστώ πολύ… Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Με τα παραπάνω που δημοσιεύονται, από τον Κώστα Μπουρδούλη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο ευγενέστατος, δραστήριος και αγαπητός τ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, ξεκαθαρίζει τη θέση του για να μην αυθαδιάσουν εις βάρος του οι κακιές γλώσσες. Και φυσικά δεν διανοήθηκε να ζητήσεις από την κυβέρνηση πρόσληψη 650 εργαζομένων για να αποψιλωθεί από χορτάρια, στοιχειωδώς ο Δήμος Πατρέων! Οι εικόνες είναι από το Καστρίτσι, του Δήμου Πατρέων, όπου και η κατοικία του Κώστα Μπουρδούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: