ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Φασιστική επίθεση στην Ελευσίνα με βαριά τραυματισμένο μετανάστη

Φωτογραφία Αρχείου.


Υπέβαλε μήνυση ο συνεπιβαίνων και μέχρι τις 11.30 μμ οι αρμόδιοι αστυνομικοί δεν την παραλάμβαναν
Την Κυριακή χθες 30 Σεπτέμβρη, στις 4 μμ στην Ελευσίνα στην οδό Αδελφών Κυπραίου και Θριασείου, ομάδα φασιστοειδών επιτέθηκε αναίτια σε δύο Πακιστανούς μετανάστες που επέβαιναν σε μηχανάκι.
Ένας από αυτούς οδηγούσε αυτοκίνητο και τους πλησίασε βρίζοντας «να πάτε στη χώρα σας». Μετά τους έκοψε τον δρόμο με το αυτοκίνητο του και τους σταμάτησε σε σημείο όπου εμφανίστηκαν άλλοι τέσσερις. Ο οδηγός τους αυτοκινήτου βγήκε και χτύπησε με σιδηρογροθιά στο πρόσωπο και το κεφάλι τον Χουσειν Αμπάς, 34 ετών. Από τα χτυπήματα δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.
Στο ΑΤ Ελευσίνας προσήχθησαν δύο από τους φασίστες και κρατούνταν μέχρι αργά το βράδυ. Ο δεύτερος μετανάστης που δέχθηκε την επίθεση προσπαθούσε από την πρώτη στιγμή να υποβάλει μήνυση και μέχρι τις 11.30 μμ οι αρμόδιοι αστυνομικοί δεν την παραλάμβαναν.
Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη και θα ήταν σκάνδαλο πρώτο μεγέθους η οποιαδήποτε συγκάλυψη αυτής της βάρβαρης φασιστικής επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: