ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

«Για λίγους ψήφους ρε γαμώτο» θα μονολογούσε ο Δίας ρίχνοντας τους κεραυνούς της οργής του

Χωρίς λόγια.


Πογκρόμ κατά μεταναστών στην Πάτρα – Ικανοποιημένος ο Υπ.Δ.Τ. - Ο Ν. Τσούκαλης της ΔΗΜΑΡ κι αυτός ικανοποιημένος;  


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

  «Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “Ξένιος Ζευς” επεκτείνεται από σήμερα και στη Πάτρα» αναφέρει  επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας που εκδόθηκε σήμερα και συνεχίζει:
«Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς όμορων Αστυνομικών Διευθύνσεων και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.
Οι σημερινοί έλεγχοι επικεντρώνονται κυρίως σε εγκαταλελειμμένες οικίες και εργοστάσια, όπου διαμένουν αλλοδαποί, σε όλο το μήκος της πόλης.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μέχρι στιγμής :
• έχουν προσαχθεί (325) αλλοδαποί σε Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και
• έχουν συλληφθεί (202) αλλοδαποί, διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι δεν κατέχουν νόμιμα έγγραφα παραμονής και κρατούνται προκειμένου να απελαθούν.
Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης συνεχίζονται».

Με την παραπάνω ανακοίνωσή της ΑΔ Αχαΐας, επιβεβαιώνει το πογκρόμ συλλήψεων που είχε προαναγγείλει στη Βουλή ο Κερκυραίος δικηγόρος και κατά τύχη υπουργός Ν. Δένδιας.
Οι μετανάστες ασιατικής κυρίως καταγωγής μεταφέρθηκαν και κρατούνται στο στρατόπεδο Κορίνθου. Για πόσο όμως; Διότι η περαιτέρω κράτησής τους σημαίνει φυλάκιση, κάτι που αντιβαίνει στη Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που έχει συνομολογήσει και η ελληνική πολιτεία στο πλαίσιο του ΟΗΕ.Αντί να ζητήσουν από τους Ευρωπαίους εταίρους την κατάργηση της Συνθήκης Δουβλίνο 2, ώστε να τους δώσουν έγγραφα και να πάνε όπου θέλουν, τους κρατούν με το ζόρι στην Ελλάδα!
Θα τους απελάσει ο Δένδιας στις χώρες απ’ όπου προέρχονται; Αδύνατον καθώς καμία από αυτές τις χώρες δεν δέχεται ότι πολίτες της έχουν φύγει χωρίς έγγραφα. Άρα; Κάποια στιγμή ή θα τους μεταφέρει και θα τους απολύσει στη Βόρειο Ελλάδα και από κεί θα γίνουμε «στο ίδιο έργο θεατές» ή θα διαιωνίσει την κράτηση τους και έτσι θα δικαιολογήσει απάνθρωπες πρακτικές στις οποίες επιδίδεται, για παράδειγμα η Αυστραλία, σε βάρος Ελλήνων μεταναστών, που τους κρατά στις ανθυγιεινές φυλακές του Ντάργουηντ, επειδή τόλμησαν να σκεφτούν ότι μπορεί να έχουν δικαίωμα κάτω από τον ίδιο ήλιο που θερμαίνει όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκεία, φυλής, καταγωγής!  
Ήδη στο φεστιβάλ των νέων του ΣΥΡΙΖΑ το π. Σάββατο έγινε γνωστό ότι ο... υπουργός από την Κέρκυρα ετοιμάζει το χτίσιμο τριών ακόμη φυλακών.
Λεφτά για σχολεία μη ζητήστε!
Πεζές περιπολίες και αστυνομικοί παντού, ήταν η αλγεινή πραγματικότητα. Η πόλις εάλω. Οι μετανάστες εξαφανίζονταν καθώς ειδοποιούνταν όχι μόνο από ομοεθνείς τους αλλά και από Πατρινούς που διαφωνούν με την... φιλοσοφία του "Ξένιου Δία", του Κερκυραίου πολιτικού, που προσβάλλει τον πραγματικό αρχηγό των ολυμπίων θεών. Σε αυτόν το δύσμοιρο ολύμπιο έλαχε το όνομά του να το συνδέσει ο ανιστόρητος πολιτικός με το βάρβαρο και κάθε άλλο παρά Ξένιο έργο του.
«Για λίγους ψήφους ρε γαμώτο» τον φαντάζουμε μονολογώντας να ρίχνει τους κεραυνούς του σε όσους βάλθηκαν να κοπρίσουν πάνω στο λευκό της φιλόξενης φήμης του.
Φήμης που τον ακολουθεί μέχρι που ο Ούνος του νότου αποφάσισε να μιλήσει για την «κάθοδο των Δωριέων, από τέσσερις χιλιάδες χρόνια», ανύποπτος ο απολίτιστος αδαής περί του ιστορικού της καθόδου των φύλων στην χερσόνησο του Αίμου!
Πάντως ο Ν. Δένδιας δηλώνει ικανοποιημένος, πέραν από το τι γνώμη θα είχε ο αυθεντικός Ξένιος Δίας. Θα διανυκτερεύσει απόψε και αύριο θα κάνει δηλώσεις ως άλλος Καίσαρ στην αρένα.
Στην επιχείρηση συμμετείχε και το Λιμενικό, ενώ χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας βρέθηκε εκτάκτως ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, για να επιβλέψει.
Αναρωτήθηκε κανείς εάν αυτές οι πρακτικές διαφέρουν από τις εφαρμοζόμενες από τη Χρυσή Αυγή;
Τελικά, αυτή η άχρηστη κυβέρνηση προκειμένου να κρατηθεί με δόντια και νύχια στην εξουσία φθάνει σε σημείο αμοραλισμού και μισαλλοδοξίας.
Είμαι περίεργος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, βουλευτής Νίκος Τσούκαλης, που είναι και Πατρινός, συμφωνεί; Ή και αυτό είναι μία από τις κόκκινες γραμμές, που έγιναν κόκκινες… κορδέλες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: