ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Δεν τους πάντρεψε ο βαπτιστής ιερέας επειδή ήταν... μαύροι !

Το προπατορικό αμάρτημα του... έγχρωμου δέρματος!


Θύλακες φυλετικών διακρίσεων «ζωντανοί» ακόμη και σήμερα στον αμερικανικό Νότο
Ανέγγιχτα από τους αγώνες των τελευταίων 50 χρόνων για την κατάργηση των φυλετικών διακρίσεων στις ΗΠΑ φαίνεται ότι παραμένουν κάποια μέρη του αμερικανικού Νότου. Ο ιερέας μιας εκκλησίας Βαπτιστών στο Κρίσταλ Σπρινγκς του Μισισίπη αρνήθηκε το Σάββατο να παντρέψει ένα ζευγάρι επειδή οι μελλόνυμφοι ήταν μαύροι!
Ο λευκός ιερέας Σταν Γουέδερφορντ εξήγησε στο τηλεοπτικό κανάλι ABC ότι δεν έχει τελεστεί ποτέ γάμος μαύρων στην Πρώτη Εκκλησία Βαπτιστών του Κρίσταλ Σπρινγκς αφότου ιδρύθηκε, το 1883. Υποστήριξε μάλιστα ότι το ποίμνιό του απείλησε να τον απομακρύνει αν δεχόταν να παντρέψει τον Τσαρλς και την Τιάντρεα Γουίλσον. Για τον λόγο αυτό, πρότεινε στο ζευγάρι να τελέσει τον γάμο σε μια άλλη, γειτονική εκκλησία, όπου εκκλησιάζονται κυρίως μαύροι.
«Πώς να εξηγήσω σε ένα κορίτσι 9 ετών ότι δεν μπορούμε να παντρευτούμε εδώ επειδή είμαστε μαύροι;» αντέδρασε ο Τσαρλς Γουίλσον, αναφερόμενος στη μικρή κόρη του. Σύμφωνα με το CNN, οι μελλόνυμφοι πληροφορήθηκαν ότι δεν θα γινόταν η τελετή στην εκκλησία που είχαν επιλέξει μόλις την παραμονή του γάμου τους, Παρασκευή 20 Ιουλίου. Τελικά ο γάμος έγινε την επόμενη ημέρα, σε άλλη εκκλησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: