ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

«Μεταβίβαση» ΑΤΕ στην Πειραιώς: Ξεπούλημα με διπλάσιο κόστος !

Στιγμιότυπο από την απεργία των εργαζομένων στην ΑΤΕ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγνωρίσει τα τετελεσμένα: Θα ακυρώσει την πώληση

 Πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο αποδεικνύεται η διάλυση της Αγροτικής Τράπεζας μέσω της μεταβίβασης του «καλού» κομματιού στην Τράπεζα Πειραιώς σε μια περίοδο κατά την οποία η πολιτεία υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της υπαίθρου και της οικονομίας.
Όπως γράφει σήμερα η ΑΥΓΗ και προέκυψε από τις εξηγήσεις που έδωσαν μετά από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος, ακόμη και το «κόστος» της ανακεφαλαιοποίησης των δύο τραπεζών, αυτόνομα, θα ήταν κατά πολύ μικρότερο απ’ ό,τι στην ενιαία Τράπεζα Πειραιώς, 8,7 δισ. ευρώ έναντι 13 δισ. Στα όρια της νεοφιλελεύθερης ιδεοληψίας κινήθηκαν οι τοποθετήσεις του κ. Στουρνάρα, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει αρμοδιότητα όταν μια τράπεζα κρίνεται μη βιώσιμη», καθώς επίσης ότι «δεν καίγεται η Ελλάδα επειδή μεταβιβάζεται η Αγροτική στην Πειραιώς».
 Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης και Ευ. Τσακαλώτος επέκριναν τους κυβερνητικούς και κρατικούς παράγοντες για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων και τόνισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αναγνωρίσει τα τετελεσμένα: Θα ακυρώσει την πώληση.

- Κυνική δήλωση Στουρνάρα στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή, όπου έδωσε εξηγήσεις, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν νομίζω να καίγεται η Ελλάδα επειδή μεταβιβάζεται η Αγροτική στην Πειραιώς».
- ΣΥΡΙΖΑ: Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα.

(Για περισσότερα κάνετε κλικ στα υπογραμμισμένα)



Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: