ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Οδηγός του Αντ. Σαμαρά ήταν ο φόβος να συμπαρασυρθεί σε κατάρρευση

Λίγο πριν την καταιγίδα!

Ακαριαία κι από διαδικτύου η διαγραφή του
Ν. Νικολόπουλου

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΣΧΟΥ
 Η άνεση που του παρέχει η κυβερνητική παντοδυναμία, με την συμβολή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, είναι ο κύριος λόγος που ο Αντ. Σαμαράς έλαβε προσωπικά την απόφαση για διαγραφή του Ν. Νικολόπουλου. Ένας δεύτερος λόγος είναι η απειλή που επικρεμάται στην ασταθή κυβερνητική πλειοψηφία, ώστε οι εσωτερικές έριδες να αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της προσωπικής εσωκομματικής δύναμης του προέδρου της ΝΔ.
Με το πριόνισμα των προσωπικών αποφάσεων του Αντ. Σαμαρά, εκτός του ότι απειλείται η συνοχή της ΝΔ, ελλοχεύει ο κίνδυνος να συχνωτιστεί με τις εσωκομματικές διαφωνίες στο ΠΑΣΟΚ και από κει και πέρα η ολοσχερής κατάρρευση των δύο αρχηγών είναι ζήτημα χρόνου.
Πέραν αυτών το φθινόπωρο που έρχεται σε λίγο, προβλέπεται καυτό, καθώς πλήθος αντιλαϊκών οικονομικών μέτρων αναμένεται να ξεσηκώσουν τον κόσμο της εργασίας και τους απομάχους. Και εκεί ο Αντ. Σαμαράς δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με την εσωκομματική κριτική.
Άλλωστε ο Ν. Νικολόπουλος, πρώτος και μόνος του διάλεξε να διαφοροποιηθεί από τον αρμαγεδώνα μέτρων που μας απειλεί. Κι από την στιγμή που ξεκίνησε  να περπατά σε αυτό το μονοπάτι ή θα το διαβεί μέχρι πέρατος και θα έχει να δηλώνει μετά την πτώση των μαριονέτων ότι «εγώ ήμουν εκεί όταν με χρειάστηκαν οι συμπατριώτες μου» ή θα υποστεί τα επίχειρα μίας πολιτικής που οδηγεί τους πολίτες στην εξαθλίωση, το κράτος σε πλήρη διάλυση και τους πολιτικούς που την εφάρμοσαν σε βατερλώ.  
Γιαυτό απάντησε με πίκρα από τα Χανιά όπου βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του, πληροφορηθείς τα  νέα της… διαγραφής του ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.
Στενοί του συνεργάτες ανέφεραν ότι ο πρώην υφυπουργός πληροφορήθηκε την διαγραφή του μέσω του διαδικτύου, καθώς ουδείς από τη Νέα Δημοκρατία είχε επικοινωνήσει μαζί του για να τον ενημερώσει. Συνεργάτες του Ν. Νικολόπουλου δεν έκρυψαν την έντονη αντίδρασή τους στην απόφαση του κόμματος, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους  λόγους που οδήγησαν σε αυτή, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί παρά να σχετίζεται με την πρόθεση του  Ν. Νικολόπουλου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Παραβλέποντας βέβαια ότι ο βουλευτής βλέπει τις εξελίξεις στην ΝΔ πέρα από την επόμενη μέρα.
Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η απόφαση διαγραφής του Νίκου Νικολόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και από την πλευρά των ερπετών της κυβερνητικής Τρόικας άρχισε η εκτόξευση δηλητηρίου. Ο Μ. Καψής τον χαρακτηρίζει με εμπάθεια. Και καθώς το κτύπημα για τις μαριονέτες της κυβέρνησης είναι βαρύ, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενταθεί ο πόλεμος λάσπης κατά του βουλευτή. Τα κυριακάτικα φύλλα των κυβερνητικών εφημερίδων σίγουρα θα τον… περιποιηθούν, όπως συνήθως γίνεται στα κόμματα του δικομματισμού.
Ήδη τα πρώτα σενάρια για το επόμενο βήμα Νικολόπουλου βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. To ethnos.gr, του συγκροτήματος Μπόμπολα, σε ρεπορτάζ της Μαρίας Σπυράκη, γνωστής από την φιλοκυβερνητική θέση που εκφράζει εμμέσως στην ΤV, αναφέρει στον τίτλο της είδησης «Καθ’ οδόν προς τους Ανεξάρτητους Ελληνες ο Ν. Νικολόπουλος».
Και τούτο διότι κατευθυνόμενες πληροφορίες από «στελέχη της ΝΔ προεξοφλούν ότι ο Ν. Νικολόπουλος βρίσκεται ήδη καθ οδόν προς το κόμμα του Πάνου Καμμένου».
Όψομεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: