ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Με έξι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε το Ν/Σ για τα ΑΕΙ

Εγώ δεν υπήρξα ποτέ κακό παιδί, φαίνεται να λέει ο ΓΑΠ!

O υπάκουος  Γιωργάκης δεν ήρε τις αντιρρήσεις του!
 Υπερψηφίστηκε σήμερα Τετάρτη, με έξι διαρροές του ΠΑΣΟΚ, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για «ρυθμίσεις θεμάτων ΑΕΙ και άλλες διατάξεις», με το οποίο τροποποιούνται διατάξεις του νόμου 4009/2011 -γνωστός ως «νόμος Διαμαντοπούλου»- για τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Ψήφισαν 264 βουλευτές εκ των οποίων 163 ψήφισαν «ναι» προερχόμενοι από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ και 101 «όχι», οι οποίοι ήσαν από την αντιπολίτευση. Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία και επί της αρχής και επί των άρθρων.
Οι έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν το νομοσχέδιο, καθώς ο Ευ. Βενιζέλος για να μην προκαλέσει διάσπαση του κόμματός του πρότεινε στους διαφωνούντες την ψήφο κατά συνείδηση.
Στους ψηφίσαντες «ναι» κατά πληροφορίες δεν συμπεριλαμβάνεται και ο Αχαιός βουλευτής, πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, που αρχικώς σχεδίαζε να ψηφίσει το Ν/Σ, μετά να το καταψηφίσεις, αλλά τελικώς έδειξε ανυπάκουος.

Τελικώς, από το ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, καταψήφισαν τις αλλαγές στο νομοσχέδιο για την Παιδεία. Το ίδιο και οι Χρήστος Αηδόνης, Γιώργος Ντόλιος και Συμεών Κεδίκογλου.


ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Στο ΠΑΣΟΚ επικράτησε αναβρασμός μετά το πέρας της ψηφοφορίας στη Βουλή για το νομοσχέδιο περί Παιδείας, αλλά και μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Κατά την διάρκεια σύσκεψης που συγκάλεσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είχε έντονη αψιμαχία με τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη, τον οποίο έδιωξε κακήν κακώς από το γραφείο. Ο Μ. Χρυσοχοΐδης είπε στον Ευ. Βενιζέλο πως  την πολιτική που ακολουθεί αυτήν την στιγμή, θα την χρεωθεί δυστυχώς το κόμμα και πως θα έπρεπε να κάνει όσα είναι δυνατά για να αποφύγει το κόστος το ΠΑΣΟΚ. Έτσι κάνεις  και υπονομεύεις το κόμμα, τον επιτίμησε ο Ευ. Βενιζέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: