ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ήσαν όλοι εκεί, από τη γενιά της Αντίστασης μέχρι αυτή των 400 ευρώ

Ο Μανώλης Γλέζος προ των μικροφώνων που τον ανέμενα. Έρχεται από Καλαμάτα που συγκρότησε 29μελή Επιτροπή για την διεκδίκηση των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων. Αύριο το πρωί θα μιλήσει στην Κ. Αχαγιά για αυτό το θέμα. Μανώλη μου τι να κώνουμε; Έπεσες σε greco di bloko.
Από αριστερά Γιώργος Πάντζας, Ηλ. Γρηγόρης, Γιάννης Δημαράς.

Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που τράβηξε ο ερασιτεχνικός φακός του gzmosxos.blogspot. com

Η ΕΠΟΝίτισσα Γιώτα Ζέβλα (αριστερά) ήταν παρούσα
Μικροί και μεγάλοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, η γενιά της Εθνικής Αντίστασης, η γενιά των Λαμπράκηδων, αυτή η αδικαίωτη γενιά που πολέμησε στην Κύπρο για την αποτροπή της εισβολής του "Αττίλα", οι πρώην νέοι του Πολυτεχνείου και του αντιχουντικού αγώνα, παλιοί γνώριμοι αριστεροί που είχαν χαθεί, πνιγμένοι στην σκληρή καθημερινότητα, αλλά και νοικοκυραίοι που έδωσαν κατά το παρελθόν την ψήφο τους στην ΝΔ ή το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ του ΔΝΤ και της συγκυβέρνησης με την λαϊκίστικη ακροδεξιά, όπως και η γενιά των 400 ευρώ, ήσαν όλοι εκεί. Στην συγκέντρωση που κάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα με ομιλητές τον πρόεδρο Αλ. Τσίπρα, τον αγωνιστή Μαν. Γλέζο, την προερχομένη από το ΠΑΣΟΚ τώρα ανεξάρτητη Σοφία Σακοράφα, τον Γιώργο Πάντζα, που όταν μιλάς μαζί του σου μεταδίδει το πάθος για την ενότητα της Αριστεράς μέσα από την συγκρότηση ενός νέου ΕΑΜ και τη φλόγα της νιότης παρά την κάποια ηλικία του! Δείτε μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα που τράβηξε ο φακός του  gzmosxos.blogspot. com.

Ο Ρηγάς Αντρέας Νικολάου κι αυτός εκεί.
Ο αντιπρόεδρος Γ. Βουρλιόγκας των βετεράνων πολεμιστών Κύπρου παρών.
Και ο Γιάννης Γκόβας της "Αριστερής Πρωτοβουλίας"
Ο αειθαλής Γιώργος Πάντζας, με τον Γ. Μόσχο και τον Αλ. Αρναούτογλου.
Η Σοφία Σακοράφα ενώ κάνει δηλώσεις.
Και ο Ανδρέας Αθανασόπουλος του αντιρατσιστικού κινήματος.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, ο Ν. Κοντοές συζητά με τον καθηγητή Σταμ. Χλωμούδη.
Ο Γιώργος Κουβεριανός και ο τραπεζικός Κίμωνας Αποστολόπουλος παρόντες.
 
Τέσσερα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το κυλικείο, που γέμισε από κόσμο.

 
 
 





Δεν υπάρχουν σχόλια: