ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

«Φασαρία για το τίποτα» το μαύρο στην ενημέρωση!


Περίεργη εμμονή του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, στην απαγόρευση για την αναμετάδοση των δικών και την ενημέρωση του πολίτη

Περίεργη είναι η εμμονή του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωριδη στην απαγόρευση εν ημέρωσης των πολιτών για τις αποφάσεις των δικαστηρίων! Σε προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Γιώργος Φλωρίδης σχετικά με την τροποποίηση νόμου, που απαγορεύει τη μετάδοση δικαστικής διαδικασίας μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα να «μπλοκάρονται» παρατηρητήρια, όπως αυτό που μεταδίδει τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης έκανε λόγο για συκοφαντικές αναρτήσεις και ότι δεν υπάρχει «καμία απαγόρευση».

Συγκεκριμένα, ο κ. Φλωρίδης σε συνέντευξή του στο Σκάι ότι «σηκώθηκε μία φασαρία για το τίποτα», καθώς όπως είπε σε διάταξη που ισχύει από το 2002 «προσθέσαμε την απαγόρευση της μετάδοσης μέσω ίντερνετ, με διάφορα συστήματα και πλατφόρμες που υπάρχουν».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το ΠΑΣΟΚ την είχαν ψηφίσει» ενώ πρόσθεσε ότι «δεν έχει καμία σχέση με τα παρατηρητήρια η διάταξη. Τα παρατηρητήρια εάν θέλουν να κάνουν μία αναμετάδοση κατά παράβαση του νόμου, προφανώς το δικαστήριο τα αποβάλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: