ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Υπήρξε και εξαίρεση στις συναντήσεις Κασσελάκη με τους πολίτες

 Πολίτης έφτασε στις 12 το μεσημέρι για να δει τον Κασσελάκη – Στις 5 ξεκινούν οι συναντήσεις


Ένθερμος πολίτης τον περίμενε, στα γραφεία της Κουμουνδούρου πέντε ώρες πριν την έναρξη των ραντεβού, προ της ΠΓ και συζήτησαν!

 

«Εξαιρετικά μεγάλη» χαρακτήριζαν από την Κουμουνδούρου την ανταπόκριση των πολιτών στο πρωινό κάλεσμα του Στέφανου Κασσελάκη, προχθές ώστε να συναντηθούν μαζί του την Τετάρτη  το απόγευμα στο γραφείο του.

Σύμφωνα με συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν δεκάδες τα τηλεφωνήματα στα γραφεία του κόμματος, παρότι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε στην ανάρτησή του ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να τον δει, χωρίς να κλείσει ραντεβού.

Ο κόσμος που βρέθηκε έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου ήταν απρόσμενος.

«Αναδεικνύεται η αγωνία των πολιτών να μιλήσουν «σε πρώτο πρόσωπο» για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ευχαριστούμε τους πολίτες για την ανταπόκριση και τους ενημερώνουμε πως το αυριανό κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη είναι το πρώτο από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον» λένε χαρακτηριστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το περιστατικό όμως που προκάλεσε μέγιστη εντύπωση, ήταν πολίτης που είχε σταθει περιμένοντας από τις 12 το μεσημέρι την άφιξη του προέδρου Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε ανακοινώσει που θα δεχόταν το κοινό από τις 5 μμ έως τις 8 μμ, μετά την συνέλευση της Πολιτικής Γραμματείας.

Και ο σύντροφος είχε φθάσει έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου πέντε ώρες νωρίτερα για να συναντήσει τον Στέφανο Κασσελάκη!

Κι ο Στέφανος φτάνοντας στις 12 μ. και βλέποντας να τον περιμένει ο σύντροφος, ''λύγησε'' και τον δέχθηκε κατ' εξαίρεση! Δεν έγινε γνωστό το ζήτημα που οδήγησε τον πολίτη να προσέλθει τόσες ώρες ενωρίτερα...

Ε, να τον άφηνε να περίμενε πέντε ώρες εκεί, μες στον καλοκαιριάτικο ντάβανο, δεν ήταν κι ότι καλύτερο διέρρευσαν προσκείμενοι στον πρόεδρο!

«Στο γραφείο μου στην Κουμουνδούρου, 17:00-20:00, θα συναντήσω πολίτες. Όχι όλους μαζί. Τον καθένα προσωπικά. Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι πριν. Έρχεσαι κατευθείαν και με συναντάς, χωρίς προηγούμενο ραντεβού. Σε περιμένω» έγραψε στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: