ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Να προσπαθήσουμε να μην αναστατώνουμε τα μέλη

 Ν. Παππάς: Να γίνει προσπάθεια από όλους να μην αναστατώνουμε τα μέλη και να συζητήσουμε για πολιτική

 

Να συζητήσουμε για πολιτική, προτρέπει ο Νίκος Παππάς

Σε συνεντεύξεις του Νίκου Παππά, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και τομεάρχη Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στον Real FM και στο Flash Radio, τονίζονται τα παρακάτω:

«Πρέπει να γίνει προσπάθεια από όλους να μην αναστατώνουμε άλλο τα μέλη και τους φίλους μας, να συζητήσουμε για τα πράγματα της ουσίας και της πολιτικής γραμμής», τόνισε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Real FM και στους Κάτια Μακρή και Μάνο Νιφλή. «Υπήρχε μία αίσθηση τα πρώτα εικοσιτετράωρα (σ.σ.: μετά τις ευρωεκλογές) ότι αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την εικόνα της επισπεύδουσας δύναμης της προοδευτικής σύγκλισης. Δυστυχώς, υπήρξε ένας εκτροχιασμός από τη συζήτηση αυτή. Θέλω να καλέσω όλα τα μέρη να αφιερώσουν, με περίσκεψη, κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους σε αυτή την κατεύθυνση», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζήτησε «να χαράξουμε μία συμπαγή πορεία που θα έχει στόχο την προγραμματική σύγκλιση και την εκλογική συνεργασία με προοδευτικές δυνάμεις, κυρίως με το ΠΑΣΟΚ, διότι μία τέτοιου τύπου συνεργασία είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει πολιτικό αποτέλεσμα. Η Κεντρική μας Επιτροπή πρέπει να χαράξει αυτή την πορεία με τρόπο εμφατικό και καταφατικό. Δεν είναι κατασκεύασμα κέντρων, είναι αίτημα και ανάγκη του προοδευτικού κόσμου».

Σημείωσε δε ότι διαφωνεί ριζικά με απόψεις που λένε ότι το κόμμα πρέπει να διαλυθεί. «Δεν την θεωρώ παραγωγική αυτή την άποψη, απλώς θα προσέθετε ένα ακόμα κύμα απογοήτευσης στον προοδευτικό κόσμο», εξήγησε.

Μιλώντας στο Flash Radio της Θεσσαλονίκης και στον Γιάννη Μαγκριώτη επεσήμανε ότι «σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση του μετασχηματισμού μας, να συγκροτήσουμε ένα κόμμα διαφανές και λειτουργικό, να επιταχύνουμε τα βήματα συμμετοχής που έχουμε κάνει ως τώρα. Σε επίπεδο πολιτικής γραμμής, να δουλέψουμε, συγκροτημένα και συστηματικά, προς την αυτονόητη κατεύθυνση συγκρότησης ενός ευρέως προοδευτικού εκλογικού μετώπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: