ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Γκάφα; Ο Μπάιντεν αποκάλεσε Πούτιν τον Ζελένσκι

Ζαχάροβα: «Το βαθύ κράτος και τα ΜΜΕ των ΗΠΑ έκρυβαν την κατάσταση του Μπάιντεν από την κοινή γνώμη»

 

Ζαχάροβα: «Το βαθύ κράτος και τα ΜΜΕ των ΗΠΑ έκρυβαν την πνευματική κατάσταση του Μπάιντεν από την κοινή γνώμη»

«Παγώνουν» 90 εκατ. δολάρια όσο παραμένει ο Μπάιντεν!

«Η διανοητική κατάσταση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντενέχει γίνει το βασικό θέμα στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ αυτή την εβδομάδα», σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα υποστηρίζοντας ότι «το βαθύ κράτος και τα μέσα ενημέρωσης των Ηνωμένων Πολιτειών για μεγάλο διάστημα έκρυβαν την αλήθεια από την κοινή γνώμη».

Η Ζαχάροβα τόνισε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι όσοι ήθελαν να παρουσιάσουν τον Μπάιντεν ως ικανό, απλώς χειροτέρεψαν την κατάσταση.

Σημειώνουμε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος αποκάλεσε Πούτιν τον σύμμαχό του  Ζελένσκι. Ήταν γκάφα ή διανοητική ανεπάρκεια; 

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ προέβη στις δηλώσεις αυτές, μετά το φραστικό λάθος που έκανε ο Μπάιντεν όταν παρουσίασε τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως «πρόεδρο Πούτιν», το οποίο στη συνέχεια διόρθωσε.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ζαχάροβα αποκάλεσε αστειευόμενη τον Μπάιντεν «φιλορώσο υποψήφιο που ελέγχεται από το Κρεμλίνο»!

Πάντως φιλοΝΑΤΟϊκοί κύκλοι θεωρούν ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος όσο παραμένει υποψήφιος αντιπαρατιθέμενος με τον Τραμπ, λειτουργεί υπές του δεύτερου, που έχει δηλώσει πως εάν εκλεγεί Πρόεδρος θα διακόψει την συμμετοχή των ΗΠΑ στον πόλεμο της Ουκρανίας!  

«Παγώνουν» 90 εκατ. δολάρια λόγω Μπάιντεν

Πληθαίνουν οι δωρητές του Δημοκρατικού κόμματος που δηλώνουν ότι θα σταματήσουν τη χρηματοδότηση έως ότου αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος σε κάθε δυνατή ευκαιρία διατρανώνει ότι δεν αποχωρεί.

Μετά την ανακοίνωση της Αμπιγκέιλ Ντίσνεϊ, κληρονόμο της Disney, ότι σκοπεύει να μην κάνει δωρεές στο κόμμα που χρηματοδοτεί εδώ και χρόνια μέχρι να αποχωρήσει ο Μπάιντεν, περίπου 90 εκατομμύρια δολάρια σε δεσμευμένες δωρεές από την επιτροπή Future Forward PAC, βρίσκονται τώρα σε αναμονή, σύμφωνα με τους New York Times, οι οποίοι επικαλούνται δύο άτομα που έχουν ενημερωθεί για τις συνομιλίες.

Το «πάγωμα» των χρηματοδοτήσεων έρχεται μετά και το φραστικό λάθος του Μπάιντεν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, όπου κάλεσε στο βήμα τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως «πρόεδρο Πούτιν», διορθώντας έπειτα το λάθος του.

Από την κακή επίδοση του Αμερικανού προέδρου στο ντιμπέιτ που είχε με τον αντίπαλό του, Ντόναλντ Τραμπ, στο τέλος του Ιουνίου, έχει οδηγήσει πολλούς από τους συμμάχους του Μπάιντεν να του ζητούν να κάνει πίσω, δίνοντας τη θέση του σε κάποιο νεότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: