ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Ακύρωση δρομολογίων προαστιακού Πάτρας-Ρίου


«Όλα τα δρομολόγια του προαστιακού της Πάτρας μεταξύ Πάτρας - Ρίου ακυρώνονται μέχρι νεωτέρας λόγω σοβαρού προβλήματος υποδομής»

 Ενώ χθες λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στον Άγιο Χαράλαμπο Κορινθίας, πάνω από την Εθνική Οδό Αθηνών -Κορίνθου απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των τρένων του προαστιακού, η οποία αργότερα αποκαταστάθηκε. σήμερα με ανάρτησή της στην πλατφόρμα «Χ» πρώην Τουΐτερ, ακυρώνει όλα τα δρομολόγια του προαστιακού στη γραμμή μεταξύ Πάτρας - Ρίου μέχρι νεωτέρας λόγω σοβαρού προβλήματος υποδομής, σύμφωνα με την ενημέρωση της η εταιρεία Hellenic Train.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναφέρει: «Ο ΟΣΕ ενημέρωσε ότι όλα τα δρομολόγια του προαστιακού της Πάτρας μεταξύ Πάτρας - Ρίου ακυρώνονται μέχρι νεωτέρας λόγω σοβαρού προβλήματος υποδομής».

.



Δεν υπάρχουν σχόλια: