ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Π. Παππάς: Αιφνιδιαστική λύση σύμβασης μέσω e-mail για 400 εργαζόμενους του ΕΟΔΥ

Π. Παππάς: Αιφνιδιαστική λύση σύμβασης μέσω e-mail για 400 εργαζόμενους του ΕΟΔΥ



Δήλωση του Βουλευτή Κιλκίς και Αν. Τομεάρχη Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

«Την Παρασκευή 14/06, οι εργαζόμενοι του προγράμματος Philos ενημερώθηκαν μέσω e-mail για την λήξη των συμβάσεων τους στις 30/06.

Σύμφωνα με το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΟΔΥ, οι συμβάσεις παύονται κατά παράβαση του πρόσφατου νόμου που ψηφίστηκε στις αρχές Μαΐου και ο οποίος προβλέπει παράταση έως τις 31 Ιουλίου 2024.

Ο αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, τονίζει πως οι εργαζόμενοι του προγράμματος προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης, αλλά και κατά τη πανδημία του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει ο κ. Παππάς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη όφειλε να προχωρήσει στην άμεση μονιμοποίηση τους με στόχο τη στήριξη της δημόσιας υγείας.

Αντιθέτως, επιλέγει την άμεση και βίαιη απόλυση τους, ακολουθώντας ένα οργανωμένο σχέδιο διάλυσης του ΕΣΥ, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση των ιδιωτικών συμφερόντων στην υγεία.

Ο βουλευτής Κιλκίς, σημειώνει ότι η εργασιακή ανασφάλεια είναι πλέον καθημερινότητα σε όλους τους τομείς εργασίας στην Ελλάδα.

Τα εργασιακά δικαιώματα καταστρατηγούνται.

Η πρόσβαση στην υγεία αποτελεί προνόμιο και όχι δικαίωμα.

Στην καταστροφή αυτή που συντελείται στον τομέα της υγείας θα μας βρίσκετε απέναντι».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: