ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αρνειται και πειλεί με διαγραφές!

 Ο Νίκος Ανδρουλάκης (SCREENSHOT)

Με διαγραφές απειλεί ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τα οποία λίγες ώρες μετά το κλείσιμο των καλπών των ευρωεκλογών  έσπευσανν να θέσδουν ζήτημα ηγεσίας

«Δεν περίμεναν το πέρας της διαδικασίας» δήλωσε ο πρόεδρος του του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα στελέχη που έβαλαν θέμα ηγεσίας κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένες κινήσεις «ενώ ακόμα μετρούσαν ψηφοδέλτια στα εκλογικά κέντρα»

Ο ίδιος ασκώντας δριμεία κριτική στα ίδια στελέχη πρόσθεσε ότι «όταν θεωρείς ότι κάτι δεν πήγε καλά το λες στα όργανα» του κόμματος. «Όχι την ώρα που βυθίζεται η ΝΔ να κάνεις ότι μπορείς να πάρεις τον προβολέα από τον πραγματικά μεγάλο ηττημένο της βραδιάς και να τον ρίξεις στο κόμμα σου».

Παράλληλα, κατηγόρησε τα ίδια άτομα ότι προσπαθούν να διαμορφώσουν την εικόνα ότι ο ηττημένος των ευρωεκλογών είναι το ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εσωκομματικών εκλογών, ο Ν. Ανδρουλάκης τόνισε ότι «είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα ώρα και στιγμή από τη βάση της παράταξης». Ωστόσο κληθείς να προσδιορίσει χρονικά το στήσιμο των καλπών στη Χαρ. Τρικούπη δήλωσε αρχικά «όταν θα έρθει θεσμικά η ώρα» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «κάποια στιγμή θα γίνουν». Επισημαίνεται ότι καταστατικά οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ πρόκειται να γίνουν το 2025.

«Αν σεκάποιους δεν αρέσει το υπόδειγμα της ηγεσίας μου, ας το πουν ευθαρσώς» τόνισε ο ίδιος και αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «δεν είμαι ούτε παράγοντας διαφθοράς, ούτε παράγοντας παιχνιδιών με τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα της χώρας, ούτε παράγοντας αποσταθεροποίησης. Λειτουργώ με συνέπεια»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ν. Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε ότι στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές θα είναι υποψήφιος ενώ τόνισε μετ’ επιτάσεως «δεν θα δεχτώ ούτε ρεσάλτα, ούτε τυχοδιωκτισμούς. Όλα θα γίνουν με σεβασμό στις θεσμικές λειτουργίες μας. Δεν είμαστε ζούγκλα. Δεν θα επιστρέψουμε στις εποχές της διχόνοιας, της απαξίωσης και του δηλητηρίου στα σωθικά του ΠΑΣΟΚ».

Ο ίδιος παραπέμποντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ξεκαθάρισε ότι θα ειπωθούν όλα εκεί ενώ προειδοποίησε ότι μετά τις σχετικές αποφάσεις στο Πολιτικό Συμβούλιο και στην Κ.Ε. «όποιος βγει με τοξικό λόγο και διχόνοια θα μείνει εκτός του ΠΑΣΟΚ. Θα πάρουμε αποφάσεις. Οποίος την επόμενη ημέρα συνεχίσει το παιχνίδι της διχόνοιας και της τοξικότητας θα μείνει εκτός ΠΑΣΟΚ. Θα τα κάνουμε όλα θεσμικά».

Τέλος συνεχίζοντας να αφήνει αιχμές για τη συμπεριφορά στελεχών του ΠΑΣΟΚ 0 ΚΙΝΑΛ κατά την προεκλογική περίοδο σημείωσε ότι «όταν παίρνουμε αποφάσεις να συγκρουστούμε, συγκρουόμαστε όλοι μαζί».

Κληθείς να απαντήσει σχετικά με τον Χάρη Δούκα και την πρόσφατη συνέντευξή του στην Καθημερινή, ο Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτήρισε θεμιτές τις φιλοδοξίες του Δημάρχου Αθηναίων, ωστόσο υπενθύμισε ότι ενώ ο κ. Δούκας έκανε λόγο για «συνεχιζόμενες ήττες» στου ΠΑΣΟΚ, «το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε από το 4% και ανεβαίνει σταθερά». «Όλες οι φιλοδοξίες είναι θεμιτές, αλλά θεσμικά» πρόσθεσε ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: