ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Στην Πάτρα ο Κυρ. Μητσοτάκης την 14 Ιουνίου 2023

Φωτογραφία αρχείου, από την ομιλία Μητσοτάκη στην ΕΑΠ, στις 5-5-2023.


Στις 19 η Κεραμέως, στις 22 ο Χαρδαλιάς.- Αποσύρεται το ΕΑΝ του Κερτεζιώτη Αναστ. Κανελλόπουλου, λόγω διάσπασης του... πατριωτικού χώρου!

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, που αναγράφονται σήμερα στην πατραϊκή εφημερίδα Γνώμη, αναμένεται να επισκεφθεί την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα, ενώ στη συνέχεια θα  φτάσει στην Πάτρα, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου όπου αναμένεται, αυτή τη φορά να μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση, σε χώρο που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, εν αντιθέσει με την προηγούμενη κάθοδό του, που μίλησε στο κλειστό της ΕΑΠ.

Παράλληλα, στις 19 Ιουνίου στην πόλη, θα γίνει η εκδήλωση γυναικών με ομιλήτρια την πρώην υπουργό Παιδείας, Νικη Κεραμέως, ενώ την Παρασκευή 22 Ιουνίου, προγραμματίζεται άλλη συγκέντρωση με ομιλητή τον πρώην υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά και ενδεχομένως τον Πατρινό γραμματέα της Π.Ε., Παύλο Μαρινάκη. Και αυτή θα είναι η τελευταία εκδήλωση για την ΝΔ, αφού την Κυριακή θα είναι ημέρα εκλογών.

Αποσύρεται το ΕΑΝ, λόγω διάσπασης... πατριωτικού χώρου!

Στο μεταξύ, ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο εκ Κέρτεζης καταγόμενος, μπροστινός του μορφώματος Κασιδιάρη Αναστ. Κανελλόπουλος, με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως το κόμμα «ΕΑΝ», του οποίου είναι επικεφαλής, δεν θα συμμετάσχει στις εκλογές.

Κι αυτό είναι φυσικό μετά το 0,26% που συγκέντρωσε στις εκλογές της 21 Μαΐου, αλλά και λόγω του οικονομικού κόστους, που συνεπάγεται η συμμετοχή.

Την ενημέρωση ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook, προφασιζόμενος πολωτικό κλίμα που θα δημιουργηθεί, και τον «κατακερματισμό του πατριωτικού χώρου, καθώς και οι εγγενείς δυσκολίες του Κόμματος, υπαγορεύουν την μη συμμετοχή του ΕΑΝ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ως εκ τούτου, κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να ενεργήσει κατά συνείδηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: