ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Απορρίμματα: ΜΑΤ στο δημοτικό συμβούλιο της Λαμίας

ΜΑΤ, δημοτικό συμβούλιο Λαμίας
Φωτο: EUROKINISSI
Με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις -μεταξύ αυτών, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ- αλλά και καταγγελίες, αντιπαραθέσεις, καθώς και μηνύσεις και συλλήψεις συμβασιούχων πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων. 

Η απόφαση του δήμου για παραχώρηση της αποκομιδής των σκουπιδιών σε ιδιώτη, οδήγησε σε πρωτόγνωρες όσο και τραγελαφικές καταστάσεις, με τη δημοτική αρχή να καλεί την αστυνομία και τον εισαγγελέα για να «περιφρουρήσουν» τη συνεδρίαση.

ΜΑΤ, δημοτικό συμβούλιο Λαμίας
Φωτο: EUROKINISSI
Εν μέσω πολύωρων διακοπών και εντάσεων, και με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να καταγγέλλουν το σκηνικό και να αρνούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία, η παράταξη της πλειοψηφίας αποφάσισε τελικά την παραχώρηση της αποκομιδής σε εργολάβο, με διαδικασίες κατεπείγοντος και χωρίς τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης. 

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί δεν επέτρεπαν την είσοδο στο χώρο που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο σε απολυμένους συμβασιούχους, εργαζόμενους στην καθαριότητα και συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕ ΟΤΑ. Εξάλλου, είχαν προηγηθεί μηνύσεις από την πλευρά της δημοτικής αρχής σε βάρος απολυμένων συμβασιούχων, αναφορές στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών και την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας με τις οποίες η δημοτική αρχή ζητούσε «προστασία του χώρου της συνεδρίασης», αλλά και ενστάσεις και αντιρρήσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο.

Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: