ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ψυχοπαθής συμβασιούχος μαχαιρώνει τον δήμαρχο

Μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας και μετά πήγε για καφέ! Συνελήφθη ο 35χρονος συμβασιούχος - ΒΙΝΤΕΟ Μαρτυρίες για το πρωτοφανές περιστατικό

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι. 35χρονος συμβασιούχος μαχαίρωσε μέσα στο Δημαρχείο, τον Δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά. O κ. Τσουκαλάς δέχτηκε δύο μαχαιριές στον μηρό και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο,όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.


Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα από την αστυνομία, σε καφετέρια. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 35χρονος πήγε σε καφετέρια στην οδό Παπαγιάννη 47 που είναι και το στέκι του και παρήγγειλε καφέ. Ήταν ατάραχος σύμφωνα με όσα αναφέρουν τόσο υπάλληλοι όσο και θαμώνες.


Ο δράστης, που συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις 12 το μεσημέρι, κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.


Το περιστατικό καταδικάζουν ο πρωθυπουργός, κόμματα, η Περιφερειάρρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κλπ. 

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νικόλαος Βούτσης επικοινώνησε  με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την πορεία της κατάστασης υγείας του δημάρχου Ελευσίνας κ. Γιώργου Τσουκαλά, που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στο δημαρχείο.

Ο κ. Βούτσης εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη του για το περιστατικό και εύχεται στον δήμαρχο Ελευσίνας ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Πάντως το συμβάν σύμφωνα με κύκλους της ΤΑ δεν φαίνεται να συνδέεται με το γεγονός της  λήξης της σύμβασης του δράστη. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δημάρχου δεν εμπνέει ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: