ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ώρα 9.15 μμ, ο εφιάλτης παραμονεύει στην οδό Γερμανού


Από το Ρωμαϊκό Ωδείο, μέχρι την κουκουναριά της οδού Μεσσάτιδος, το κυκλοφοριακό κομφούζιο απόψε! 



Ώρα 9.15 μ.μ., απόψε ότι έχουν κλείσει τα καταστήματα της Πάτρα και από την κάτω πόλη οδηγοί με τα οχήματά του εισρέουν στην οδό Γερμανού, κατευθυνόμενοι προς τα πάνω, στο ανατολικό τμήμα. Το αναρτημένο θερμόμετρο, δίπλα από τη γωνιαία καφετέρια της κλίμακας Γιογκαράκη στο άνω μέρος, δείχνει 30 βαθμούς κελσίου. 

Το κομβόι οχημάτων ξεκινά από το ύψος του Ρωμαϊκού Ωδείου κια συνεχίζει επί της οδού Γερμανού, προσπερνώντας διαδοχικά τις οδούς Νοσοκομείου, Ηλείας, Λόντου, εκεί φορτώνεται επιπλέον η Γερμανού από την κάθοδο του Δασυλλίου, Αγ. Δημητρίου, Μπουκαούρη, Εϋνάρδου, πλατεία Ταμπαχάνων, ΙΙΙ Ορειβατικού φθάνοντας αισίως μέχρι  Μεσσάτιδος, όπου και η γνωστή μελλοθάνατος κουκουναριά! Υπό 30 βαθμούς κελσίου, επαναλαμβάνω. 

Στο μεταξύ η Τισσαμένους τυφλωμένη στο ύψος της Παντοκράτορος, αδυνατεί να μοιραστεί τον κυκλοφοριακό φόρτο.  Μία ώρα μετά η κυκλοφορία επανέρχεται σχεδόν στα φυσιολογικά της.

Συμπολίτες  και συμπολίτισσες, ελάτε στις 6 Σεπτέμβρη 2017, μπροστά στις εισόδους της Περμετρικής, στα Ταμπάχανα, ανταποκριθείτε στην πρόσκληση της Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, για να δείτε το έργο που έγινε με χρήματα ΕΣΠΑ, τα οποία όμως κακοδιαχειρίστηκαν από τους επαΐοντες, για να έχουμε σήμερα αυτό το κυκλοφοριακό αίσχος. Και αρκετά άλλα, που θα υπενθυμηθούν στην συνέχεια.

Και ρωτήστε, γιατί αυτή η κατάσταση, γιατί πρωί και βράδυ που πηγαινοέρχεστε στη δουλειά σας, πρέπει να βλαστημάτε τηνώρα και την στιγμή. Γιατί η Γερμανού από μία ήσυχη οδός μετετράπη σε εφιάλτη των πανωχωριστών της Πάτρας, με την επιβολή κυκλοφοριακών αλλαγών προς διευκόλυνση της Περιμετρικής;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: