ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Χαρδαλιάς σταθερό το ιικό φορτίο στην Πάτρα, αλλά...

 


...Σε επίπεδα Νοεμβρίου 2020 κινείται η χώρα, με αριθμό νεκρών που θυμίζουν τον εφιάλτη της Μακεδονίας, με τις εκατοσταριές νεκρών καθημερινά!

Σε επίπεδα Νοεμβρίου 2020 κινείται η χώρα, με αριθμό νεκρών που θυμίζουν τον εφιάλτη της Μακεδονίας, με τις εκατοσταριές νεκρών καθημερινά!  Νέα μεγάλη άνοδο εμφάνισαν σήμερα Τρίτη τα κρούσματα κορονοϊού. Ημέρα αρνητικών ρεκόρ σε διασωληνωμένους και νεκρούς λόγω κορωνοϊού είναι η σημερινή.

Συνολικά καταγράφηκαν 4.033 νέα κρούσματα σε όλη την χώρα. 93 οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι έφθασαν τους  802 για πρώτη φορά. Στη Δυτική Ελλάδα τα κρούσματα έφτασαν στα 152, από αυτά 95 βρέθηκαν στην Αχαΐα, 26 στην Αιτωλοακαρνανία και 31 στην Ηλεία. 

Ωστόσο και ενώ με αγωνία οι λοιμωξιολόγοι περιμένουν τα αποτελέσματα 15θημέρου από το άνοιγμα χωρίς προϋποθέσεις, των σχολείων, για να ικανοποιηθούν οι ιδιώτες σχολάρχες, που έβλεπαν να χάνουν έσοδα από το κλείσιμο,   σταθερό χαρακτήρισε το ιικό φορτίο του κορονοϊού στην Πάτρα τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Χαρδαλιάς απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφων κατά την επίσκεψή του σήμερα στην πόλη.

Σχττικά με το εμβολιαστικό κέντρο που ετοιμάστηκε στο νέο λιμάνι της Πάτρας ο κ. Χαρδαλιάς εξήγησε ότι θα αρχίσει να λειτουργεί από την Πέμπτη με 8 γραμμές εμβολιασμού και από τη Δευτέρα αναμένεται να λειτουργήσουν άλλες τόσες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: