ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Αναγνώριση συμβολής της Σίας Αναγνωστοπούλου


Υπογράφτηκε η σύμβαση κατασκευής του οδικού άξονα Λακκώματα – Τσαπουρνιά


«Αποτελεί και ηθική υποχρέωση η αναγνώριση των θετικών προσπαθειών των πολιτικών προσώπων που συμβάλλουν στο να καταστούν τα έργα πραγματικότητα για τους πολίτες, όπως συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση με την κ. Αναγνωστοπούλου»
δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης Νεκτ. Φαρμάκης.

Τα παραπάνω δηλώθηκαν από τον περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του δρόμου που συνδέει την επαρχιακή οδό Πατρών – Καλαβρύτων με την εθνική οδό Πατρών – Τριπόλεως.

Συγκεκριμένα:

Παρουσία της πρώην υπουργού και βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου υπογράφτηκε σήμερα η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του οδικού άξονα Λακκώματα – Τσαπουρνιά» από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη και τον ανάδοχο.

Ο δρόμος είναι συνολικού μήκους 5,5 χλμ περίπου και συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, ενώ έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι η κ. Αναγνωστοπούλου προσκλήθηκε στην υπογραφή της σύμβασης ενός έργου που συνδέει την επαρχιακή οδό Πατρών – Καλαβρύτων με την εθνική οδό Πατρών – Τριπόλεως βγάζοντας από την απομόνωση τις περιοχές Λακκώματα, Χρυσοπηγή, Καλούσι και Τσαπουρνιά της Ερυμάνθειας, καθώς με δικές της ενέργειες διασφαλίστηκε το 2018 πρόσθετη χρηματοδότηση για το συγκεκριμένο έργο, χωρίς να υπάρξει απομείωση και επιβάρυνση του προϋπολογισμού του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Π.Δ.Ε.

«Τα έργα που βελτιώνουν τον τόπο και την ποιότητα ζωής των πολιτών, μας ενώνουν όλους. Και μας αφορούν όλους. Ωστόσο, αποτελεί και ηθική υποχρέωση η αναγνώριση των θετικών προσπαθειών των πολιτικών προσώπων που συμβάλλουν στο να καταστούν τα έργα πραγματικότητα για τους πολίτες, όπως συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση με την κ. Αναγνωστοπούλου» δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης.

 


Ανακοίνωση της Σίας Αναγνωστοπούλου

Από το γραφείο Τύπου της βουλευτού Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου εκδόθηκε η παρακάτω, σχετική με το θέμα, ανακοίνωση:

«Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του οδικού άξονα Λακκώματα – Τσαπουρνιά» στον Δήμο Ερυμάνθου μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του αναδόχου. Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής ικανοποιείται μετά από διεκδικήσεις πολλών δεκαετιών.

Το έργο εγκρίθηκε και εντάχθηκε το 2018 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με εξασφαλισμένους πόρους ύψους 2.500.000 ευρώ, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και τώρα έφτασε η ώρα για την υλοποίησή του από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το έργο αφορά στην αναβάθμιση του υφιστάμενου οδικού δικτύου των οικισμών Λακκώματα – Τσαπουρνιά του Δήμου Ερυμάνθου, μήκους 5.370  μέτρων χωμάτινης οδού, εκ των οποίων τα 470 μέτρα αφορούν την παράκαμψη του οικισμού Λακκώματα που σήμερα παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα, κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες . Με τον εκσυγχρονισμό του οδικού αυτού άξονα η ευρύτερη περιοχή Λακκωμάτων, Χρυσοπηγής, Καλουσίου και Τσαπουρνιάς βγαίνουν επιτέλους από την απομόνωση και αναβαθμίζεται η περιοχή».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: