ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Υιοθετώντας ακροδεξιά στόφα επιχειρεί να απαντήσει




Απάντηση Τσίπρα για την διαφθορά που καλύπτει και προάγει η  διεφθαρμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη - Έμμεση αναφορά στον Μαρινάκη, για την Forthnet!


«Τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων σας δεν έχουν μπει στο αρχείο, τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ δεν έχουν μπει στο αρχείο. Άρα με αυτό που νομοθετήσατε, αυτό που πραγματικά επιδιώκετε είναι για αυτές τις κρίσιμες για το πολιτικό σύστημα υποθέσεις να δημιουργήσετε όρους ασυλίας για τα τραπεζικά στελέχη που διώκονται» επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας απαντώντας στον Κ. Μητσοτάκη, που φόρεσε ακροδεξιά στόφα και επιχείρησε να καλυφθεί. 
Η κυβέρνηση πιεζόμενη από την διεθνή κοινή γνώμη ζήτησε από τους FT να ανακαλέσουν όσα έγραψαν για το διεφθαρμένο κράτος που στήνει η ΝΔ του Μητσοτάκη, χαρίζοντας  χρέη εκατομμυρίων σε κολλητούς της. Η εφημερίδα αρνήθηκε καθώς είναι κοινό μυστικό αφού τα «δωράκια» έγιναν νόμος του κράτους!

Βγάζοντας τη κομπλεξική αντίδρασή του ο Κυρ. Μητσοτάκης σήμερα στη Βουλή, έδειξε τι τον πονάει περισσότερο. Είναι η αποκάλυψη Τσίπρα ότι προστατεύει τα «Λευκά κολάρα», αυτούς που κατασπάραξαν το δημόσιο και έβαλαν την χώρα στην περιπέτεια των μημονίων!

Γι αυτό και ο προστάτης του Μητσοτάκης, έδειξε προσβλητικός για τον Αλ. Τσίπρα και με συνθήματα ακροδεξιάς κοπής επιχείρησε να απαντήσει. Ο λόγος του  βρίθει από ύβρεις, προσβολές και μειωτικά υπονοούμενα ενώ κάποια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούγεται να αναπαράγει ανερυθρίαστα χρυσαυγίτικες ανοησίες: 

«Προσέχετε τα λόγια σας, όταν μιλάτε για λευκά κολάρα μπορεί να είναι ενίοτε και λερωμένα και γραβάτα να μην φοράνε».

Η μόνη απάντηση που έδωσε επί της ουσίας ο κ. Μητσοτάκης ήταν ότι υπάρχει 3μηνη προθεσμία που υπάρχει για να κριθεί αν έχει παρέλθει το 18μηνο για τις υποθέσεις διαφθοράς. Κάτι που δεν αλλάζει φυσικά την ουσία της ρύθμισης που ευνοεί τους τραπεζίτες και τα λευκά κολάρα.

Με τι προσόντα θα επιβάλει την τάξη στους παρανομούντες τραπεζίτες ο Μητσοτάκης, όταν αυτός είναι που τους αμνήστευσε αναδρομικά για τις ευθύνες τους που έβαλαν στα αλόγιστα δάνεια τον κόσμο;

«Είπατε ότι δε θα μπορούμε να οδηγηθούμε σε γενναίες αναδιαρθρώσεις αν δεν δώσουμε ασυλία στα τραπεζικά στελέχη. Ποιες είναι αυτές οι γενναίες αναδιαρθρώσεις που έχετε στο μυαλό σας και πιθανόν να εμποδιστούν; Μήπως τελικά στο μυαλό σας έχετε και την υπόθεση της Forthnet; Που ο φίλος σας και υποστηρικτής και χορηγός σας επιχειρηματίας (σ.σ.: Μαρινάκης) έρχεται να πάρει μία επιχείρηση με κούρεμα πάνω από 90% των χρεών που δε θα μπορούσε να δει καμία υγιής επιχείρηση της χώρας;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη, τόνισε απευθυνόμενος στον Κυρ. Μητσοτάκη, ο Αλ. Τσίπρας!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: