ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ο κ. Μητσοτάκης ας ζητήσει συγγνώμη για τα... ψίχουλα!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η κυβέρνηση φαίνεται ότι θα δώσει κοινωνικό μέρισμα περίπου 400 εκατ. ευρώ. Και με αφορμή δοθείσης κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζουν:

Η κυβέρνηση, το οικονομικό επιτελείο και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν πρώτα από όλα να ζητήσουν μία συγγνώμη για τα προεκλογικά ψεύδη περί καταστροφής της οικονομίας. 

Τώρα επιβεβαιώνεται ότι η οικονομία μπορεί να παράγει δημοσιονομικό υπερπλεόνασμα. Εκτός εάν είναι τόσο θρασείς, ώστε να πουν ότι το κατάφερε η κυβέρνηση της ΝΔ μέσα σε 4 μήνες ενώ είχε παραλάβει την οικονομία κατεστραμμένη και τον προϋπολογισμό του 2019 εκτροχιασμένο.

Πέρα από αυτό, είναι θετικό ότι ο κ. Μητσοτάκης αλλάζει στάση και, από εκεί που προεκλογικά μιλούσε για «ψίχουλα» και «αναδιανομή της φτώχειας», τώρα θα προχωρήσει και αυτός στη διανομή κοινωνικού μερίσματος. Καλοδεχούμενη και αυτή η κωλοτούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: