ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

«Τελικά τα λεφτά δεν φτάνουν για να φάνε όλοι...»




Τα είπε απλά και τσουχτερά ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος στη Βουλή απευθυνόμενος στην πλευρά που κάθονται οι βουλευτές της ΝΔ: 


«Τελικά τα λεφτά δεν φτάνουν για να φάνε όλοι και φθάσαμε στη χρεωκοπία, όπου την πλήρωσαν σκληρά αυτοί που δεν είχαν φάει».


Όμως διευκρίνισε κιόλας: 

«Ούτε αυτοί που σας ψήφισαν στις εκλογές, δεν σας έδωσαν εν λευκώ επιταγή, να διευκολύνετε παραγραφή ενδεχόμενης δωροδοκίας υπουργών, ή με το επιχείρημα της πολιτικής νομιμοποίησης να παρακάμψετε τη νομιμότητα και να αφαιρέσετε την υπόθεση Novartis από την εισαγγελέα διαφθοράς, όπως αναγγέλλουν διάφοροι λαγοί ή επίδοξοι καθοδηγητές σας». 

Το τόνισε αυτό στη Βουλή ο Αιτωλοακαρνάνας τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας για το άρθρο 86 του Συντάγματος και την προτεινόμενη από το ΣΥΡΙΖΑ ερμηνευτική δήλωση, αλλά ποιος τον άκουσε, εκτός από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;.

Ο Ηλείος βουλευτής  Τζαβάρας της ΝΔ, ισχυρίσθηκε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ περιέχει το αυτονόητο, «ε τότε δεχθείτε το αυτονόητο, είπε ο Γ. Βαρεμένος και πρόσθεσε: 

«Στην "ελεύθερη αγορά", ορισμένες εταιρίες θεωρούν τη μίζα στοιχείο του ανταγωνισμού και το θέμα είναι τι κάνουν οι κυβερνώντες. Δέχονται τη δήλωση του Θ. Πάγκαλου περί "εκδημοκρατισμού" της διαφθοράς, με το μαζί τα φάγαμε και άρα αν υπάλληλος πάρει 2000 ευρώ για "διευκόλυνση", γιατί να μην πάρει ο υπουργός 2 εκατομμύρια;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: