ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Joger: «Ολοκληρώθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο»




«Το φιάσκο της κυβέρνησης "Τζόκερ" ολοκληρώθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρουν ειδικότερα, ότι «ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε χθες να ζητήσει δημόσια «νηφαλιότητα» μήπως και σταματήσουν να τσακώνονται οι υπουργοί του για το ποιος θα πάρει την ευθύνη του «τζόκερ» και είπε ότι όλη αυτή η ιλαροτραγωδία είναι «ένδειξη κανονικότητας»». «Συμφωνούμε απολύτως, είναι η κανονικότητα της Δεξιάς», σχολιάζουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.


Προσθέτουν δε πως «την ίδια ώρα, αφού η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε τον κ. Μπογδάνο, που διέδωσε τις σχετικές φήμες, «ανεύθυνη πηγή», τελικά ζήτησαν και οι δύο δημόσια συγγνώμη από την κ. Βλαζάκη, την οποία είχαν κατονομάσει ως τη ΣΥΡΙΖΑία υπάλληλο του Υπουργείου Πολιτισμού που δήθεν ζήτησε την έφοδο των αστυνομικών στους κινηματογράφους».

«Δε θέλουμε να φανταστούμε τι θα γίνει εάν βγει και sequel του «Τζόκερ»», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Η λέξη «συγγνώμη» δεν ειπώθηκε παρά την ανάκληση των δηλώσεων

Είναι πολύ λυπηρό να βλέπει κανείς να αποποιούνται, να μετακυλίουν ευθύνες, η λέξη «συγγνώμη» δεν ειπώθηκε παρά την ανάκληση των δηλώσεων από Ντ. Μπακογιάννη και Κ. Μπογδάνο, πώς εμπιστεύεται κανείς «πηγές» που είναι «ανεύθυνες», αναρωτήθηκε η πρώην ΓΓ του ΥΠΠΟ Μαρία Βλαζάκη μιλώντας Στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη για τα fake news που προσπάθησαν να την εμπλέξουν με την εισβολή αστυνομικών σε κινηματογράφους.

Η κ. Βλαζάκη, που μετά την στοχοποίησή της ως... σαμποτέρ του Ελληνικού είδε τις τελευταίες ημέρες το όνομά της να στοχοποιείται για την υπόθεση της εισβολής αστυνομικών σε κινηματογράφους από την πρώην υπουργό Πολιτισμού Ντόρα Μπακογιάννη και τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο τόσο στα social media όσο και με δηλώσεις στα κανάλια, αναφέρθηκε στην αντίδρασή της που ήταν άμεση και έφερε τις «συγγνώμες» των προαναφερθέντων με δηλώσεις περί «παραπληροφόρησης». Ακούστε στον 105,5 Sto Kokkino τη Μ. Βλαζάκη 

Υπάλληλοι του Υπ.Πο. Να αναλάβουν την ευθύνη οι υπουργοί

Την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τους υπουργούς Πολιτισμού και Προστασίας του Πολίτη, Λίνα Μενδώνη και Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ζητά ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού με ανακοίνωσή του και απαιτεί «να σταματήσει κάθε προσπάθεια στοχοποίησης των υπαλλήλων" με αφορμή την έφοδο των αστυνομικών στους κινηματογράφους.

«Κανένας Υπουργός δεν μπορεί και δεν πρέπει να προσπαθεί να κρύψει την πολιτική του ευθύνη πίσω από ενέργειες υπαλλήλων» σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού.

"Όταν το στίγμα είναι οι «επιχειρήσεις νόμου και τάξης» στο ΥΠΡΟΠΟ, όταν το στίγμα είναι η επιστροφή στη δεκαετία του 1950, ο αυταρχισμός και ο εκφοβισμός των υπαλλήλων που επικρατούν στο ΥΠΠΟΑ, τότε ακόμη και η εφαρμογή των διατάξεων για την ακαταλληλότητα μιας ταινίας, θα μετατρέπεται σε σαφάρι προσαγωγών ανηλίκων. Η πολιτική ευθύνη για αυτό όμως είναι στην κυβέρνηση που εμπεδώνει αυτό το κλίμα αυταρχισμού!" αναφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: