ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Πουλάκης: Όχι στην επιστολική ψήφο αποδήμων

«Παραδώσαμε στον νέο υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο πλήρη πρόταση και νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού, αυτή θα έπρεπε να είναι η αφετηρία της συζήτησης, αντί διάσπαρτων «ιδεών» στα ΜΜΕ και δηλώσεων», είπε ο πρώην πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής που διαμόρφωσε το πόρισμα για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού Κώστας Πουλάκης.


Ο ίδιος μιλώντας «Στο Κόκκινο 105,5» ξεκαθάρισε ότι η χθεσινή συνέντευξη Τύπου στην Βουλή δεν αφορούσε «ψήφο των αποδήμων», αλλά «ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, είναι ουσιαστική η διαφορά. Οι Έλληνες του εξωτερικού, έχουν την ελληνική ιθαγένεια, είναι γραμμένοι στα δημοτολόγια και τους εκλογικούς καταλόγους. 

Μιλάμε για διευκόλυνση αυτών των πολιτών. Απόδημος είναι μία άλλη έννοια, ανθρώπων που παρότι ανήκουν στο «ελληνικό γένο» δεν έχουν πάρει ιθαγένεια».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ 105,5 Sto Kokkino
Κ. Πουλάκης - 105,5 Στο Κόκκινο - 24 Σεπτεμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: