ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Αυτή είναι η σοσιαλιστική παράταξη σήμερα!

Ο ένας... φτωχός παραχωρεί συνέντευξη στον άλλο... φτωχό! Να θυμίσω ότι ο κ. Αναστασιάδης που συνελήφθη από τελωνειακούς να προσπαθεί να εξάγει παρανόμως περίπου πέντε εκατ. ευρώ, στην δίκη που ακολούθησε, προσφάτως, το δικαστήριο εδέχθη πως υπάγεται στην κατηγορία του... πένητος και υποχρεώθηκε το δημόσιο να συμβάλλει στα δικαστικά έξοδα κατά 50%. Φτωχός λοιπόν ο κ.  Θέμος. Και από συμπαράσταση στον φτωχό αδελφό Πάγκαλο, του παραχώρησε σελίδα στην εφημερίδα του Πρώτο Ψέμα, για να βγάλει τον πόνο του. Ή μήπως το άχτι του, κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που τον απέκλεισε από τον κρατικό κορβανά;


Παραπονιέται ότι επί πέντε χρόνια του έχουν δεσμευμένη την σύνταξη. Δηλαδή πάει να πει ότι Ή έχει κάνειμ κ΄πατι πολύ κακό, ή ότιμέχουν νπαραλογίσει οι του ΣΥΡΙΖΑ, ή ότι τον υποβοηθούν στην άσκηση δίαιτας που έχει υποβληθεί. Ε, όπως και νάχει το ζήτημα, είναι υπέρ του η παρακράτυηση του μισθού του. Γλυτώνει και τ αέξοδα για τον διατροφολόγο.

Αλλά τι να πουν και άλλοι συνταξιούχοι, που με την άθλια πολιτική του ΠΑΣΟΚ στα χρόνια της ευμάρειας οδήγησαν την χώρα στο γκρεμό και τα ασφαλιστικά ταμεία στο ναδίρ; Είναι πρόκληση να ακούγονται τα περί... λιτότητας από αυτούς που οδήγησαν έναν λαό στην εξαθλίωση των μνημονίων. Που δέσμευασαν την κυριαρχία της χώρας και έπρεπε να έρθει η κυβέρνηση της ΑΣριστεράς για να βγούμε από την μέγκενη των μνημονίων!


Έτσι λοιπόν ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος πέραν πολλών άλλων που είπε, δήλωσε ότι ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας με 370 ευρώ το μήνα. Μα ούτε σπουργίτη δεν ζει έτσι, πολλώ δε μάλλον που ο... Πάνκακος, χρειάζεται  για να γεμίσει την κοιλιά του, ένα βαρέλι σπουργίτια!

Ο ίδιος αισθάνεται αιχμάλωτος μέσα στην ίδια του την πατρίδα: «Να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα; Από τη μια κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά υποκείμενα. Από την άλλη, η βουλευτική σύνταξή μου ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ».

Ως μη υποκείμενο, ε; Ντροπή κύριε Πάγκαλε!

«Εδώ και πέντε χρόνια μού έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας». 

Και αφού δεν αποκαλύπτει για ποιο λόγο του κρατούν την σύνταξη, το θράσος του μεγαλώνει και απειλεί:

«Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές. Οχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ξαναβγεί. Θα πάρει κάτω από 20%. Ο Μητσοτάκης πιστεύω ότι θα πάρει την αυτοδυναμία. Φυσικά και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία για τρίτη φορά στη ζωή μου. Και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία γιατί έχουμε εμφύλιο και οφείλω να είμαι εναντίον του κομμουνισμού στην όποια του μορφή. Ο κομμουνισμός δεν αποσείεται. Προλαμβάνεται».

Τέτοιες ντροπές ήταν ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ κα Φώφη, που σε έπιασε το... μουγκαφών, αντί να βγείς και να τον βάλεις στη θέση του. Αλλά το ομολογεί: Για τρίτη φορά ψήφισε Δεξιά!  Μα μπας και είναι ο μοναδικός; Εδώ ο Ευ. Βενιζέλος και η Φώφη γλύφονται με τον Κυρ. Μητσοτάκη... 

Δυστυχώς. Αυτή είναι η σοσιαλιστική παράταξη, στην Ελλάδα, σήμερα. Για τέτοια κατάντια μιλάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: