ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Πρωτοφανές περιστατικό στημένου και ψευδούς ρεπορτάζ από το star tv



Ότι τα κανάλια έχουν «ανοίξει πόλεμο» στο Αιγαίο εδώ και μέρες είναι γνωστό. Ότι έχουν καταφέρει να τρομοκρατήσουν μερίδα των τηλεθεατών για ενδεχόμενο "θερμό επεισόδιο" είναι επίσης γνωστό. Ότι για να εξυπηρετήσουν το κλίμα ανησυχίας θα έφταναν να δημιουργήσουν ψευδές ρεπορτάζ, χρησιμοποιώντας «μαϊμού σύζυγο» που μάλιστα εκφράζει ανησυχία και εκ μέρους του... «μαϊμού τρίχρονου παιδιού» της, έγινε γνωστό μόλις σήμερα.


Το θέμα αφορά περισσότερο ή λιγότερο όλα τα ιδιωτικά κανάλια. Η συγκεκριμένη υπόθεση όμως, αφορά ψευδές ρεπορτάζ (fake news) που μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, την περασμένη Πέμπτη. Το «ρεπορτάζ» πρόβαλε συνέντευξη της «συζύγου ενός μάχιμου ιπτάμενου της Πολεμικής Αεροπορίας», η οποία δήλωσε πόσο πολύ ανησυχεί κάθε μέρα για τον σύζυγό της, ειδικά «όταν δεν απαντάει στο τηλέφωνο». Στο «ρεπορτάζ», η γυναίκα αυτή εμφανίζεται με το όνομα «Κατερίνα Παπαϊσιδώρου» και αναφέρει ότι έχει «ένα μικρό παιδάκι που τη ρωτάει που είναι ο μπαμπάς», όταν ο ιπτάμενος σύζυγός της απουσιάζει. Το ρεπορτάζ του καναλιού παρουσιάστηκε με τίτλο: «Οι ηρωίδες γυναίκες των μάχιμων στρατιωτικών μας».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ellinikahoaxes το ρεπορτάζ είναι ψευδές και στημένο: η γυναίκα που εμφανίζεται δεν ονομάζεται Κατερίνα Παπαϊσιδώρου. Το πραγματικό της όνομα είναι Αθανασία (Νάνσυ) Παναγιώτου, και δεν έχει σύζυγο μάχιμο ιπτάμενο της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιθέτως είναι ανύπαντρη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα δεν υπάρχει ούτε και τρίχρονο παιδάκι, όπως ψευδώς υποστηρίζει η ίδια στο «ρεπορτάζ».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: