ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Μαξίμου: Επανεξέταση διατάξεων για τα αδέσποτα ζώα


Εγκυμονείται κίνδυνος αύξησης του αριθμού των!

Την επανεξέταση όλων των κρίσιμων διατάξεων του σχεδίου νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα αναμένεται να ζητήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες,  από το Μέγαρο Μάξιμου.


Οι  διατάξεις του προς ψήφιση νομοσχεδίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις. Φιλοζωικές οργανώσεις, φορείς και φιλόζωοι πολίτες καταγγέλλουν πως το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου μειώνει τα πρόστιμα για την κακοποίηση ενώ τονίζεται ο κίνδυνος να αυξήσει τελικά τον αριθμό των αδέσποτων ζώων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, αυτό που είδε το φως της δημοσιότητας αποτελεί ένα πρώτο σχέδιο, στο οποίο δεν έχουν συμπεριληφθεί πολλές από τις παρατηρήσεις που κατατέθηκαν κατά την κατάρτισή του.  Ως εκ τούτου, από το Μέγαρο Μαξίμου προσανατολίζονται να ζητήσουν την επανεξέταση όλων των κρίσιμων διατάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: