ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Πάτρα: Σουρωτήρι το δημοτικό πειραματικό σχολείο



Τις διαδικασίες προκειμένου το Δημοτικό Πειραματικό Σχολείο της Πάτρας το οποίο πλημμύρισε πρόσφατα από τα νερά της βροχής καθώς ουσιαστικά έχει αφεθεί στην τύχη να περάσει στη δικαιοδοσία του Δήμου από το Πανεπιστήμιο όπου ανήκει σήμερα, ξεκινάει άμεσα ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.


Ο Βαγγέλης Πασσάς μίλησε για το θέμα «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» κι όπως εξήγησε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Πανεπιστήμιο της πόλης ο αρμόδιος αντιπρύτανης είπε ότι το ΑΕΙ προτίθεται, εάν το επιθυμεί κι ο Δήμος, να του παραχωρήσει το σχολείο. Μάλιστα ο κ. Πασσάς ήδη ετοιμάζει το σχετικό έγγραφο προς το Δήμο για να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες. 


«Οι εικόνες αυτές δεν είναι επιτρεπτές για ένα δημόσιο σχολείο, το οποίο είχε αφεθεί για πολλά χρόνια. Δημιουργήθηκαν προβλήματα με την μόνωση κι έτσι είχαμε  εισχώρηση νερού σε διαδρόμους και τάξεις. Έγιναν ήδη κάποιες μικροπαρεμβάσεις. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να γίνουν οι διαδικασίες παραχώρησης καθώς το Πανεπιστήμιο θέλει πλέον να το δώσει στον Δήμο. Να γίνουν παράλληλα οι αναγκαίες μελέτες ώστε να δρομολογηθούν οι παρεμβάσεις για να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα», σχολίασε ο κ. Πασσάς.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανέφερε πως ήδη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο Παιδείας κατά την οποία του ειπώθηκε ότι υπάρχει κατ’ αρχήν θετική προσέγγιση στο θέμα της παραχώρησης εκ μέρους της δημοτικής Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: