ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Συγχαρητήρια στην ΑΕΠ Ολυμπιάδας από την ΕΟΠ


Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, συγχαίρει την ΑΕΠ Ολυμπιάδα για την κατάκτηση της 3ης θέσης, με την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

« Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Εφηβική ομάδα της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.


Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, Αθλητές, Προπονητές και  Διοίκηση, για αυτή τη σπουδαία επιτυχία που έδωσε στον Πατραϊκό Αθλητισμό έναν ακόμη τίτλο σε Πανελλαδικό επίπεδο και μας έκανε όλους ιδιαίτερα υπερήφανους.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των αθλητών που βρίσκονται πάντα δίπλα τους, αρωγοί στις προσπάθειές τους.

Η επιτυχία αυτή έρχεται σαν επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια στο Πατραϊκό Βόλεϊ και μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.
Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε δυναμικά και πάντα επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: