ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Με αναφορές στην ΕΒΟ Αιγίου και στην Ολυμπία Οδό που ξανά εγκαινιάζεται η ομιλία Τσίπρα

Και μετά τον πήρε στην αγκαλιά του τον Ευάγγελο, για να μην κάνει εκλογές. Κοψομεσιάστηκε όμως και αυτό θα φανεί με τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου, που θα γίνουν οι εκλογές!


Με τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές θα καταρρεύσει η κυβέρνηση του εκλεχτού της κυρίας Μέρκελ, είπε ο Αλέξης με βεβαιότητα!
Μιλώντας για την ανεργία που μαστίζει την αχαϊκή πρωτεύουσα ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε αναφορά στο ενδεχόμενο να προστεθούν στον κατάλογο των ανέργων και οι εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου, αλλά και να μείνει η χώρα μας χωρίς να παράγεται ούτε μία σφαίρα από ελληνικά χέρια, προς εξυπηρέτηση των εισαγωγέων πολεμικού υλικού. Αλλά και στους ανέργους της Ολυμπίας Οδού, μετά την αποχώρηση της VINCI, που είχε αναλάβει το έργο  με έδρα στο Δρέπανο Αχαΐας.

«Το σενάριο της απελπισίας το βλέπουμε στην διαρκώς αυξανόμενη ανεργία. Στις απολύσεις, στους εργαζόμενους που κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν τη δουλειά τους, όπως στην περίπτωση της ΕΒΟ ΠΥΡΚΑΛ και στα νοικοκυριά που έρχονται αντιμέτωπα με το φάσμα της φτώχειας» είπε και συνέχισε:

«Άλλωστε η Πάτρα και Δυτική Πελοπόννησος ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει success story. Τo βλέπουμε στον περίφημο εθνικό δρόμο, ο οποίος εγκαινιάζεται κάθε τόσο, και ξαναεγκαινιάστηκε πρόσφατα με όλη την κυβέρνηση παρούσα μπροστά στις τηλεοράσεις. Και το μόνο το οποίο έχει προχωρήσει είναι το δικαίωμα του εργοδότη να εισπράττει παρανόμως διόδια, για έργο που δεν έχει κάνει και που μάλλον δεν πρόκειται να κάνει ποτέ».

Όμως η ώρα των εκλογών έρχεται. Με τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές θα καταρρεύσει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, του εκλεχτού της κυρίας Μέρκελ, είπε ο Αλέξης με βεβαιότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: