ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

X. Λιαρομμάτης: Προσχηματικές κατηγορίες, κατά των 12, χωρίς ταυτοποίηση συλληφθέντων

Χωρίς βάση οι κατηγορίες κατά των συλληφθέντων τονίζει ο δικηγόρος Χρ. Λιαρομμάτης.



Με προσχηματικές και ανυπόστατες κατηγορίες θα δικαστούν το μεσημέρι σήμερα στις 2.30,  στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών οι 12 συλληφθέντες στην Πάτρα, οι οποίοι πήραν αναβολή από την Παρασκευή, τόνισε στο Istologio ο Χρήστος Λιαρομάτης, ο δικηγόρος ορισμένων από τους κατηγορούμενος.

«Σε λίγο θα ξεκινήσει η διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για τους 12 συλληφθέντες, που είχαν κατηγορηθεί αρχικά μόνο για διατάραξη, στην οποία μετά προστέθηκαν άλλες τρεις κατηγορίες, ο εμπρησμός, οπλοχρησία και οπλοφορία, όλες πλημμεληματικού χαρακτήρα. Οι μάρτυρες αστυνομικοί, που αποτελούν το υλικό διαμόρφωσης των κατηγοριών, δεν κατονομάζουν κανέναν από τους συλληφθέντες, με εξαίρεση έναν. Οι συλληφθέντες δηλαδή δεν ταυτοποιούνται. Με αποτέλεσμα οι κατηγορίες να είναι γενικές και αόριστες. 

Ο ίδιος μίλησε για τα χειρότερα πιθανά σενάρια υπογράμμισε ότι "οι συλληφθέντες δεν διατρέχουν τον κίνδυνο βαριών ποινών, αφού οι κατηγορίες είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και προβλέπονται αναστολές. Οι συλληφθέντες θα είναι ουσιαστικά ελεύθεροι. Θα πρέπει να αθωωθούν γιατί οι κατηγορίες είναι ουσιαστικές ανόητες". 

Για τον Χ. Λιαρομμάτη «δεν στέκει καμία κατηγορία. Οι κατηγορίες είναι εντελώς προσχηματικές και τις χρησιμοποίησαν για να τους κρατήσουν στο Αυτόφωρο. Μόνο έτσι θα τα κατάφερναν στην Ασφάλεια να τους κρατήσουν και μάλιστα μέσα σε άθλιες συνθήκες». Που τελικά δεν τα κατάφεραν και σήμερα θα γίνει η δίκη, που αναβλήθηκε, καθώς έλειπε ο αστυνομικός μάρτυρας κατηγορίας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: