ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Στιγμές και πρόσωπα πριν το ξεκίνημα της ομιλίας Τσίπρα στην πλ. Γεωργίου Πάτρας την 4-7-2013

"Τράβηξε τη φωτογραφία με τους φίλους μου και τη  θέλω κι εγώ" είπε ο Αλ. Μητρόπουλος, στο κέντρο. Την ευθύνη αποστολής ανέλαβε ο φίλος Μάκης, εικονιζόμενος αριστερά. Δεξιά η Μαρία Κυριακοπούλου.



Ας εκληφθεί η παρουσία των παρακάτω προσώπων ως αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνόλου των παρευρεθέντων

 Τουλάχιστον δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι μας
από την αφισοκόλληση, λέει ο Περικλής Γεραλής
Αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ο φακός του ISTOLOGIOU G. MOSXOU βρέθηκε στην πλατεία Γεωργίου για να φωτίσει στιγμές και πρόσωπα καταξιωμένα στην πατραϊκή κοινωνία. Αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι εάν θέλαμε αυτή η καταγραφή να είναι αντικειμενική θα έπρεπε να αφιερώσουμε εκατοντάδες μέτρα φιλμς -κατά την αναλογική φωτογραφική έκφραση- τόσα όσες και οι περίπου τρεις χιλιάδες παρουσίες προσώπων ενεργών - άξιων συμπολιτών.

Εντούτοις αυτή η καταγραφή δεν χάνει την αξία της και τέλος πάντων, ας εκληφθεί η παρουσία των παρακάτω προσώπων ως αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνόλου των παρευρεθέντων. Ευνόητο είναι ότι ο φακός απέφυγε να εστιάσει σε πρόσωπα μεταναστών που διαβιούν στην Πάτρα και δίνουν τον δικό τους αγώνα για την απόκτηση ιθαγένειας,  δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, αφού είναι αναμφισβήτητα ένα καταξιωμένο αντιρατσιστικό κόμμα.

Ο εργατολόγος Αλ. Μητρόπουλος με συγγένεια στην περιοχή μας, η π. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαρία Κυριακοπούλου, ο διευθυντής Ακτινολογικού του Νοσοκομείου Ρίου Βασίλης Παστρωμάς μετά της συζύγου του Νικολίας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Λύχρος μετά της συζύγου του, ο λογιστής Μιχ. Μαλλιαρουδάκης, ο συνταξιούχος οδηγός ΟΤΑ Κίμωνας Κομματάς από την αριστερή οικογένεια των Κομματά της Πάτρας, η σύμβουλος του Αν. Διαμερίσματος Πάτρας Φωφώ Βαρδάκη-Μόσχου με την κουνιάδα της Niki Kousides-Μόσχου, ο γλύπτης Στάθης Λεοντής, ο καθηγητής Άρης Μηλιώνης μετά του συναδέλφου του, ο διευθυντής του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Παναγ. Χιονίδης, ο συνδικαλιστής της ΕΙΝΑ πνευμονολόγος Τάκης Γεωργακόπουλος, ο φίλος  του Istologio Λάμπρος από την Πολιτιστική Λέσχη ΟΤΕ, ο λογοτέχνης Βασ. Χριστόπουλος, ο διευθυντής της εφημερίδας «Γεγονότα» Γ. Σπαθαράκης, ο Κ. Σπαρτινός από την Γραμματεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο διδάκτωρ Παντ. Κυπριανός με τον καθηγητή Σπύρο Κριβα και τον π. συνδικαλιστή Γ. Κουβεριανό, η συναδέλφισσα του χώρου των ΜΜΕ Κωνσταντίνα Κωστακοπούλου μετά του συζύγου της και την επίσης συναδέλφισσα Ελένη  από τα «Γεγονότα» και τον δημοσιογράφο-συγγραφέα Κώστα Μπουλμπασάκο, ο Ανδρ. Σουρούνης του Επιμελητηρίου και αρκετοί άλλοι είναι που παρουσιάζονται σε αυτό το άλμπουμ.

Και πάλι το Istologio ζητά συγγνώμη για όσους ήσαν παρόντες και δεν περιλαμβάνονται σε αυτό προσκλητήριο. Σιγά-σιγά νύχτωνε και είχε φθάσει η ώρα την έναρξη της ομιλίας Τσίπρα. Το ενδιαφέρον εστιάστηκε στον ομιλητή.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: