ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Φουντώνουν οι διαμαρτυρίες κατά των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής

Τον έδιωξαν οι τρίτεκνοι, αν και ο ίδιος λέει ότι του... δώρισαν κουφέτα!


Στο αυτόφωρο ο ελληναράς που επετέθη
σε μουσουλμάνο εκπαιδευτικό
Φουντώνουν οι διαμαρτυρίες κατά της παρουσίας της Χρυσής Αυγής σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρομένων πολιτών, που δεν θέλουν τα φασιστοειδή να σφετεριστούν τον αγώνα τους. Αποδοκιμασίες δέχτηκε σήμερα ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των τριτέκνων έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Στο χώρο είχαν μεταξύ άλλων συγκεντρωθεί και εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, από τους οποίους οι διαδηλωτές ζήτησαν να απομακρυνθούν. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση με ορισμένους εκ των διαδηλωτών, ενώ στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του κόμματος αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.
Την ίδια ώρα στην Ξάνθη, στο αυτόφωρο οδηγείτο ένα άτομο που κατηγορείται ότι συμμετείχε στην επίθεση το βράδυ της Τρίτης, εναντίον μουσουλμάνου εκπαιδευτικού ο οποίος μαζί με άλλα μέλη της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό έκαναν αφισοκόλληση. Όπως ο ίδιος καταγγέλλει, οι δράστες ήταν τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο της Κρήτης, απειλήθηκαν επεισόδια όταν ομάδα αντιεξουσιαστών έκανε πορεία αντιδρώντας στη λειτουργία γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Νέα Αλικαρνασσό, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και παρέμειναν στην περιοχή μέχρι αργά το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: