ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Όαση ολοήμερης δροσιάς η ελεύθερη Πλαζ Πάτρας για τους λουόμενους

Κάποιοι ενοχλούνται από αυτή την ελεύθερη Πλαζ.


Ο αντιδήμαρχος Πατρέων μιλά για τους βάνδαλους που την επιβουλεύονται

Επειδή βάνδαλοι τον τελευταίο καιρό καταστρέφουν εγκαταστάσεις λουομένων στην ελεύθερη Πλαζ του Δήμου Πατρέων ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και  Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Πατρέων κ. Γιώργος Σιγαλός, τοποθετείται δημόσια για το έργο επιτελείται εκεί. Πρόκειται για παραθαλάσσιο χώρο πολλών στρεμμάτων που μπορεί ο επισκέπτης να κάνει το μπάνιό του και να ψυχαγωγηθεί σε τρεις καντίνες, οι οποίες με άδεια του Δήμου έχουν αναπτύξει σειρά τραπεζιών και προσφέρουν έναντι πενιχρού αντιτίμου σουβλάκια, λουκάνικα, σαλάτες, οινοπνευματώδη, αναψυκτικά και άλλα πολλά, που μπορούν οι επισκέπτες να τα απολαύσουν από το πρωί έως αργά την νύχτα, αναπνέοντας δροσερό θαλασσινό αεράκι, δίπλα, κυριολεκτικά δίπλα, στη θάλασσα.
Τα τελευταία χρόνια και ειδικά με την κρίση που μαστίζει τα φτωχά βαλάντια, αυτού του είδους η λαϊκή φτηνή διασκέδαση προσελκύει πολλούς Πατρινούς, οι οποίοι παράλληλα φέρνουν τα μικρά παιδιά τους να παίξουν είτε στο βόλεϊ, είτε στα βότσαλα της παραλίας, είτε στην διπλανή αμμουδιά. Και με την ευκαιρία οι μεγάλοι ρίχνουν και μια βουτιά νυχτερινή στη θάλασσα.  
Αυτό όπως φαίνεται κάποιους ενοχλεί, αφού εξ αντικειμένου εκεί στρέφονται  πελάτες που σε διαφορετική περίπτωση θα προτιμούσαν οργανωμένα κέντρα διασκέδασης, πληρώνοντας αδρά  και εξασφαλίζοντας εισόδημα σε κάποιους καταστηματάρχες!  
Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, σε ό,τι αφορά την Πλαζ της Αγυιάς Πάτρας και τις αναφορές τελευταία στον τοπικό Τύπο, για την κατάσταση των εγκαταστάσεων, ο αντιδήμαρχος Γ. Σιγαλός δηλώνει τα παρακάτω:

«Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν αναφορές στα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) για τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην πλαζ της Αγυιάς και ειδικότερα σε σπασμένες ντουζιέρες, σε σπασμένες γλάστρες, σε κατεστραμμένα αποδυτήρια, στην έλλειψη καλλωπισμού της περιοχής κ.τ.λ.
Θεωρώ, λοιπόν, υποχρέωσή μου να ενημερώσω τους κατοίκους της Πάτρας για τις εργασίες που έχουν γίνει το τελευταίο δίμηνο:

α) εργασιες στο καμπινγκ ΕΟΤ
Αποκατάσταση περίφραξης στο χώρο εργασιών βύθισης του αγωγού, καθαρισμός χόρτων κατά 90% στο κάμπινγκ ΕΟΤ, αποκατάσταση φθορών στο χώρο του ΚΑΠΗ και επαναλειτουργία του, συντήρηση κεντρικού στεγάστρου, συντήρηση παιδικής χαράς, συντήρηση στα παγκάκια, συντήρηση τουαλετών.

β) εργασιες κατα μηκος της παραλιας
Καθαρισμός κατά μήκος της παραλίας (χόρτων, δέντρων), αποψίλωση παραλίας, αποκατάσταση εμποδίων πρόσβασης οχημάτων, συντήρηση αποδυτηρίων, συντήρηση ντουζιέρων, αποφράξεις σωληνώσεων ντουζιέρων, σήμανση – διαγράμμιση οδών (κυκλοφοριακές ρυθμίσεις), τοποθέτηση ομπρελών κατά μήκος της παραλίας, συντήρηση στο σπίτι του Ναυαγοσώστη, συντήρηση χώρου αθλοπαιδιών (τοποθέτηση νέου φιλέ) και τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων κατά μήκος της παραλίας. Η συντήρηση στο σταθμό του Ερυθρού Σταυρού είναι προγραμματισμένη για την τρέχουσα εβδομάδα

γ) εργασιες στο ελος Αγυιας
Καθαρισμός χόρτων κατά 60% (η εργασία αυτή συνεχίζεται και ολοκληρώνεται εντός της εβδομάδας) και συντήρηση δικτύων διαδρομών.
Πρέπει, επιπλέον, να ενημερώσω τους συνδημότες μου, ότι δυστυχώς σχεδόν καθημερινά κάποιες από τις παραπάνω εγκαταστάσεις, ντουζιέρες και αποδυτήρια καταστρέφονται από άγνωστους βάνδαλους. Τα συνεργεία του Δήμου (Διεύθυνσης Αυτεπιστασίας – Συντήρησης και Διεύθυνσης Πρασίνου – Περιβάλλοντος) επισκευάζουν αυτές τις ζημιές, όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε οι λουόμενοι συνδημότες μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες εγκαταστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: