ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις δημοτ. ενότητας Παραλίας Πατρών

Από την παράσταση.

Οι "Ταξιδευτές της πρόζας" προσφορά στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων

Οι «ταξιδευτές της πρόζας» της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας έπαιξαν θέατρο για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων του Δήμου Πατρέων και της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.
 Σ’ ένα  ειδυλλιακό χώρο στη παραλία Ροϊτίκων, στο συγκρότημα «Πατρινής Παιδικής Εξοχής» και στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Μιντιλόγλι, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι  «ταξιδευτές της πρόζας», έπαιξαν θέατρο για την ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων του Δήμου και της Μητρόπολης.
Η θεατρική ομάδα «Οι Ταξιδευτές της πρόζας» της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας καταχειροκροτήθηκε στη παρουσίαση του έργου «Η Θέμις έχει…θέμα», βασισμένη στα γνωστά ευθυμογραφήματα του Δημήτρη Ψαθά με τίτλο «Η Θέμις έχει νεύρα» και «Η Θέμις έχει κέφια» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Χρήστου Μπαϊρακτάρη.
Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε η Δημοτική Ενότητα Παραλίας, σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Οργανισμό και  τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.
Οι παραστάσεις ήταν με ελεύθερη είσοδο γιατί η θεατρική ομάδα  παίζει πάντα αφιλοκερδώς. Με τη βοήθεια των εθελοντών της ομάδας «Ε» του Δήμου, συγκεντρώθηκαν τα συσκευασμένα τρόφιμα (αλεύρι, λάδι,  ζυμαρικά,  κουτιά γάλα, όσπρια κλπ), που πρόσφεραν οι κάτοικοι για την ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων του Δήμου και της Μητρόπολης, τα οποία και παραδόθηκαν στη τράπεζα τροφίμων προκειμένου να δοθούν σε οικογένειες της περιοχής που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα καθημερινής επιβίωσης.
Εκ μέρους του Δήμου παρευρέθηκε ο αναπληρωτής Δημάρχου, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Έργων Αυτεπιστασίας και υπεύθυνος για θέματα των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχνεΐκων και Παραλίας Γιώργος Σιγαλός, ο οποίος και χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, καθώς και τοπικοί παράγοντες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: