ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ένας Γιώργος Πάντζας που δεν έχασε ποτέ το χιούμορ του!

Τιμητικής διάκρισης έτυχε ο κόκορας από τον βουλευτή Γ. Πάντζα.

Θυμήθηκε τον καλό εαυτό του ως καλλιτέχνη της μεγάλης οθόνης

Ο βουλευτής πλέον, του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, είχε… ρέντα. Στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ο λόγος του ήταν ποταμός. Και καθώς μάκραινε ο πρόεδρος του Σώματος, συνάδελφός του Γιάννης Δραγασάκης, τον παρατήρησε να ολοκληρώσει την ομιλία του. Ο Γιώργος Πάντζας ζήτησε συγγνώμη για λίγα δευτερόλεπτα και αφού έτυχε ανοχής, συνέχισε επί μακρόν.
- Κύριε συνάδελφε τελειώνετε παρακαλώ, ήταν η δεύτερη… κίτρινη κάρτα που του έβγαλε ο Πρόεδρος.
Ξαναζητά ανοχή από το Προεδρείο για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά αυτός… το βιολί του. Συνεχίζει να «καταχεριάζει» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι συνιστά σκάνδαλο η πώληση των δημοσίων επιχειρήσεων και δηλώνει ότι «εμείς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε αυτές τις πωλήσεις» προειδοποιώντας τους μελλοντικούς αγοραστές που μυρίζονται… κάρμα!
Ευκαιρίας δοθείσης ο χείμαρρος πια, Πάντζας, περνά γενεές δεκατέσσερις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στον επόμενο γύρο της ομιλίας του, που τον ανοίγει άνευ αδείας και με ρυθμό… πολυβόλου!
Απηυδησμένος ο πρόεδρος Δραγασάκης του ΣΥΡΙΖΑ, βγάζει κόκκινη κάρτα. Τον επιτιμά υπενθυμίζοντάς του ότι παρέβη αρκετά τον χρόνο και είναι ώρα να τελειώνει.
Ε, τότε ήταν που ο Πάντζας θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό του, ως καλλιτέχνης της μεγάλης οθόνης, όπου είχε διαπρέψει την δεκαετία του ’60 και απάντησε:
- Τι να κάνω κύριε πρόεδρε, πόσα να προλάβω μέσα σε πέντε λεπτά που μου διαθέσατε. Ούτε κόκορας να ήμουνα!  

2-12-2011, με τον χιουμορίστα Γιώργο Πάντζα στο "Πάνθεον" Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: