ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Βήμα-βήμα προς ενιαίο φορέα προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την Άνοιξη

Ο Κ. ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ gzmosxos.blogspot.com ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ


Του συνεδρίου θα προηγηθεί καμπάνια ενημέρωσης για εγγραφή νέων μελών
 

Προετοιμάζονται στον ΣΥΝ Αχαΐας για το άλμα προς τον νέο φορέα, που θα σημάνει την ενοποίηση  των αριστερών κινήσεων και των συνιστωσών, που σήμερα δρουν στα πλαίσια της συμμαχίας του ΣΥΡΙΖΑ, σε πανελλαδικό επίπεδο. Αφού προηγηθεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη τον Οκτώβρη, μέσα από κατά τόπους συνελεύσεις Κινήσεων θα εκλεγούν οι αντιπρόσωποι που θα αποτελέσουν το σώμα του Ιδρυτικού Συνεδρίου.
Αυτό το Συνέδριο που θα οδηγήσει στον ενοποιημένο φορέα, σχεδιάζεται για την Άνοιξη του 2013 και θα αποτελέσει την νέα ενιαία έκφραση ενός κόμματος, με πλουραλιστικό χαρακτήρα και δημοκρατική διάρθρωση, χωρίς να απολέσει  ο νέος ΣΥΡΙΖΑ τα κινηματικά χαρακτηριστικά του, που οι πολίτες τα εκτίμησαν και εξ αυτών τον ανέβασαν  στο 26,86%, κάτι που αποτελεί πανευρωπαϊκό φαινόμενο και μοναδικό στα ελληνικά χρονικά, απ’ τα χρόνια της Αντίστασης, κι εντεύθεν μετά την άνοδο του ΕΑΜ.
Του Ιδρυτικού Συνεδρίου θα προηγηθεί καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για όσους θέλουν να εγγραφούν ως μέλη στο νέο κόμμα. Η απόφαση δε, ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία από το Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και επί 177 παρόντων μελών μόνον ένα τάχθηκε κατά και υπήρξε κι ένα λευκό. Και ακριβώς για να χωρέσουν και οι απόψεις με κάποιες παραπάνω ευαισθησίες προς την ιδιαιτερότητά τους ελάχιστων Κινήσεων, εκ μέρους της ηγεσίας κυρίως του ΣΥΝ θα προταθεί προς τις άλλες συνιστώσες να υπάρξει μέριμνα.
Για τα παραπάνω ενημέρωσε το μέλος της Πολ. Γραμμ. του ΣΥΝ Κώστας Πουλάκης, ο οποίος Πέμπτη το βράδυ παρακολούθησε την συνεδρίαση της Ν.Ε. Αχαΐας, για να μεταφέρει τις απόψεις της στην ηγεσία του Κόμματος.
Προς αυτή την κατεύθυνση στρέφεται και η ανοικτή συζήτηση που θα διοργανωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, μεθαύριο Δευτέρα το βράδυ στις 8.30, στο Θεατράκι της Μαρίνας, στην Πάτρα.Θα μετάσχουν ο Τάσος Κορωνάκης, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα και οι βουλευτές Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου, Βασ. Χατζηλάμπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: