ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Απέκλεισαν τα γραφεία της ΔΕΗ στο Ηράκλειο Κρήτης για το χαράτσι




Στη διαμαρτυρία, συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, οι Πολίτες κατά του Χρέους, εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου και άλλοι φορείς της πόλης

Σε αποκλεισμό των γραφείων της ΔΕΗ, στην περιοχή Τσαλικάκι στο Ηράκλειο, προχώρησαν από το πρωί σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με την ΗΜΕΡHΣΙΑ ONLINE, πολίτες, που διαμαρτύρονται για την πρόθεση της εταιρίας να εκδώσει σήμερα τις πρώτες 400 εντολές για διακοπή παροχής ρεύματος, που αφορούν λογαριασμούς με απλήρωτο τέλος ακινήτων.
Οι διαμαρτυρόμενοι καλούν τους εργαζόμενους της ΔΕΗ να μην προχωρήσουν στη διακοπή παροχής ρεύματος σε όσους δεν έχουν πληρώσει το τέλος ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα, έχουν δώσει στη δημοσιότητα και τον τηλεφωνικό αριθμό 6978393868, στον οποίο μπορεί να καλεί κάποιος που διαπιστώνει ότι του κόβουν το ρεύμα.
Στη διαμαρτυρία, συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, οι Πολίτες κατά του Χρέους, εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου και άλλοι φορείς της πόλης.
Επίσης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, μίλησε για «ομπρέλα» που πρέπει να δημιουργηθεί ώστε να προστατευτούν οι πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, τόνισε ότι το μέτρο της διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος είναι καταχρηστικό και επαίσχυντο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης αφορούν σε 70 καταναλωτές οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προηγούμενων μηνών, που περιλαμβάνουν και το «χαράτσι» των ακινήτων.
Τέλος, σε γειτονιές του Ηρακλείου υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης, οι οποίες περιπολούν για να εμποδίσουν τα συνεργεία να διακόψουν οποιαδήποτε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: