ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

«Θα προχωρήσω στο γκρέμισμα των κιγκλιδωμάτων του λιμανιού»


Καιρός είναι να δωθεί στους Πατρινούς ολοκληρωτικά το Λιμάνι τους!
 
Απειλεί ο Γιάννης Δημαράς καθώς διαπιστώνει ότι ο ΟΛΠΑ δεν θέλει να αποδώσει το παλιό Λιμάνι στους Πατρινούς

«Σήμερα το πρωί, επισκέφθηκα τον Πρόεδρο του Ο.Λ.ΠΑ. για να συζητήσουμε το θέμα της υπογραφής της σύμβασης που του έστειλα στις 2 Ιανουαρίου. Διαπίστωσα ότι από την πλευρά του Ο.Λ.ΠΑ., θεωρείται ότι υπάρχει αναγκαιότητα επεξήγησης των εγγράφων του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης» είπε ο δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς στην χθεσινή συνέντευξή του».
«Θεωρούν δε, -συνέχισε- ότι η προσωρινή παραχώρηση πρέπει να αφορά μόνο τη χρήση και όχι την αξιοποίηση του χώρου. Με λίγα λόγια, μας λένε ότι οι Πατρινοί, θα μπορούν να κάνουν μόνο βόλτες στο λιμάνι. Στο μνημόνιο όμως, που έχει υπογραφεί μεταξύ Δήμου και Ο.Λ.ΠΑ. αναφέρεται σαφέστατα, ότι το θαλάσσιο μέτωπο παραχωρείται για χρήση και αξιοποίηση. Αυτό θέλει η Πάτρα και σε αυτή τη θέση είμαστε αμετακίνητοι.
Στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας θα θέσω προ ημερήσιας διάταξης, τόσο το θέμα της παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου όσο και το ζήτημα που έχει ανακύψει με το έλος και το κάμπινγκ της Αγυιάς.
Αν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ  Δήμου και ΟΛΠΑ για την παραχώρηση, θα προσχωρήσουμε άμεσα στην υλοποίηση της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας για το γκρέμισμα των κιγκλιδωμάτων του λιμανιού». 

Έστω και έτσι, όπως και με την θεομηνία του Σαββάτου 7-1-12, το θέλουμε το λιμάνι μας οι Πατρινοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: