ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Δεν έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες. Ναι, γιατί υπάρχουν και τα χειρότερα

Μπορείτε να κρίνετε, ως αδέκαστοι κριτές. Σίγουρα πάντως αυτό δεν είναι ισότητα.


Όπως ας πούμε την Μέρκελ καβάλα στο σβέρκο του Παπανδρέου!


Τα παραπάνω φωτογραφικά στιγμιότυπα μου τα έστειλα φανατικός αναγνώστης του gzmosxos.blogspot.com, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ένας από τους αγαπημένους ανηψιούς. Ο Στέλιος λοιπόν,  με όλη την ορμή της νιότης κάνει την σύγκριση ποιότητας ζωής ανάμεσα στον πλούσιο Βορρά και τον φτωχό Νότο. Ακόμη οι φωτογραφίες του προκαλούν συνειρμούς σε όλο το μήκος και το πλάτος του πλανήτη μας. Άλλο να καβαλάς μία μηχανή με κάποια κυβικά διασχίζοντας σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη και στην πλάτη σου να νοιώθεις αιθέρια ύπαρξη κι άλλο να σε τυρανά η ζέστη σε μία αφρικανική υποβαθμισμένη πόλη, ενώ με το ποδήλατο πασχίζεις στην άκρη οδοστρώματος και μάλιστα με επιβήτορα κατσίκα!
Φυσικά υπάρχουν και τα χειρότερα. Φανταζόσαστε το πιο εφιαλτικό σενάριο; Ποιο μπορεί να είναι; 
Θα μπορούσε ας πούμε, τώρα στον καιρό του μνημονίου, που η ζωή μας κυριολεκτικά έγινε ποδήλατο, να βλέπεις τον Παπανδρέου σε εθνική οδό να κάνει ποδήλατο με την Μέρκελ καβάλα στον σβέρκο του και ταυτόχρονα να σκύβει για να βάλει στη θέση της την αλυσσίδα του ποδηλάτου του που του έχει φύγει!
Ε, μία τέτοια διπλή πτώση, θα μπορούσε μέχρι και το Χρηματιστήριο της Φρανγκφούρτης να ρίξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: