ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Νέα κρούσματα πανώλης σε Αγρίνιο και Αστακό

Φωτογραφία αρχείου από κρούσμα πανώλης στα Καλάβρυτα.

 Οι κτηνίατροι που έχουν «ριχτεί στη μάχη» για τον περιορισμό της ασθένειας, ώστε να περιοριστεί η όποια διασπορά πριν να είναι αργά γιαυτό οι Αρχές διενεργούν στοχευμένα δειγματοληπτικούς ελέγχους και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της ΔΕ


Σε κτηνοτροφική μονάδα του Αγρινίου αλλά και στον Αστακό εντοπίστηκαν και επιβεβαιώθηκαν δύο νέα κρούσματα.

Ύστερα από αναφορές ότι υπάρχουν ζώα τα οποία έχουν εκδηλώσει συμπτωματολογία πανώλης, έγιναν οι σχετικοί έλεγχοι και τα δύο κρούσματα πανώλης επιβεβαιώθηκαν μετά από την δεύτερη δειγματοληψία. Ενημερώθηκε για αυτά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το απόγευμα της Τετάρτης (07/08).

Από τη στιγμή που έχει πιστοποιηθεί η θετικότητα των δειγμάτων, οι αρμόδιες Αρχές κινητοποιούνται για την διαχείριση της κατάστασης.

Επιχειρείται συντονισμός ενεργειών και δράσεων ώστε να περιοριστεί η όποια διασπορά πριν να είναι αργά και για τον λόγο αυτό οι Αρχές διενεργούν στοχευμένα δειγματοληπτικούς ελέγχους και στις τρεις περιφερειακές ενότητες.

Οι κτηνίατροι που έχουν «ριχτεί στη μάχη» για τον περιορισμό της πανώλης, παρακολουθούν ενδελεχώς όλες τις μονάδες που γίνονται έλεγχοι, πραγματοποιώντας οι ίδιοι κλινικούς επανελέγχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: