ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Κασσελάκης για Γεωργιάδη Αφόρητη «ανοσία στην αξιοπρέπεια»

 

«Μητσοτάκης και Γεωργιάδης αλήθεια τι υγειονομική ασφάλιση έχουν επιλέξει;» Ρωτάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Μία «πρόκληση» επεφύλαξε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Άδωνι Γεωργιάδη, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα του «, καθώς κάλεσε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας να ακυρώσουν – αν έχουν – ιδιωτική ασφάλεια και με το παράδειγμά τους να στηρίξουν το ΕΣΥ.

Με αφορμή την απαράδεκτη στάση του Άδωνι Γεωργιάδη απένντι στους γιατρούς  του ΕΣΥ (βλέπε το βίντεο) αλλα και στην αλαζονεία που επέδειξε στις διαμαρτυρίες τους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διερωτήθηκε «ποιος υπουργός Υγείας θα μπορούσε να κάνει ποτέ αυτήν τη δήλωση: «Δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα, είναι και το ιδιωτικό;»

«Ποιος άλλος θα είχε τόση ανοσία στην αξιοπρέπεια, εκτός από τον Άδωνι Γεωργιάδη;» επέμεινε με νόημα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και συνέχισε δηκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης παραθέτοντας μία σειρά από καίρια ερωτήματα όπως «πέρα από την αμορφωσιά που αναδεικνύεται από τη δήλωσή του (οι καθηγητές δημοσίου δικαίου σκίζουν σήμερα τα πτυχία τους), προκύπτουν βασικά ερωτήματα:

«Οι Έλληνες πολίτες που έχουν μόνο δημόσια ασφάλιση, μπορούν στο εξής να επισκέπτονται ιδιωτικά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές χωρίς επιπλέον αμοιβή, αφού και αυτά -κατά Γεωργιάδη- ανήκουν στο δημόσιο σύστημα Υγείας;»

Όπως ξεκάθαρα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «προσωπικά έχω επιλέξει να έχω ΜΟΝΟ δημόσια ασφάλιση στη χώρα μας, ως μία έμπρακτη εμπιστοσύνη και στήριξη στους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά κόντρα στο σύστημα Γεωργιάδη-Μητσοτάκη για πλήρη απαξίωση και διάλυση της δημόσιας Υγείας».

«Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Υγείας αλήθεια τι ασφάλιση έχουν επιλέξει;

Την πραγματική δημόσια ή την ιδιωτική που σήμερα βαφτίστηκε δημόσια από τον Υπουργό του παραλόγου;» πρόσθεσε.

«Αν πιστεύουν στο δημόσιο σύστημα υγείας, ας ακολουθήσουν το παράδειγμά μου και ας ακυρώσουν όποια ιδιωτική ασφάλιση- που σίγουρα- έχουν» τόνισε καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Ποιος υπουργός Υγείας θα μπορούσε να κάνει ποτέ αυτήν τη δήλωση: «Δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα, είναι και το ιδιωτικό»;

Ποιος άλλος θα είχε τόση ανοσία στην αξιοπρέπεια, εκτός από τον Άδωνι Γεωργιάδη;

Πέρα από την αμορφωσιά που αναδεικνύεται από τη δήλωσή του (οι καθηγητές δημοσίου δικαίου σκίζουν σήμερα τα πτυχία τους), προκύπτουν βασικά ερωτήματα:

... Δείτε περισσότερα



Δεν υπάρχουν σχόλια: