ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Πετρούνιας: Το μετάλλιο μού ζητήθηκε και το παρέδωσα

ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης  (7/8) έφτασε ο τρεις φορές ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας από το Παρίσι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ολυμπιονίκης που ήταν σκεπασμένος με την ελληνική σημαία, σύμφωνα με το   αφιέρωσε το τρίτο μετάλλιο σε όλους όσους τον αγαπάνε τονίζοντας την πολύτιμη στήριξη όλων των Ελλήνων.

«Είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί που τα παιδιά μου καταλαβαίνουν τι κάνω και έτσι τούς το αφιερώνω», σημείωσε.

«Αισθάνομαι όμορφα, περήφανος τρισευχτυχισμένος. Χρειάζομαι όμως λίγη ξεκούραση, ήταν τριετία με πολλές διοργανώσεις και δυσκολίες τις οποίες ξεπεράσαμε», επισήμανε.

Η πρώτη του σκέψη κατά την προσγείωση από τους κρίκους ήταν «την πατήσανε οι Κινέζοι», αλλά δεν βγήκε κι έτσι η δεύτερη σκέψη ήταν ότι εξασφάλισα μετάλλιο», δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Και πρόσθεσε «Μού ζητήθηκε και το παρέδωσα. Ο Παπανικολάου είχε πολύ άγχος αλλά πρώτη φορά υπήρχε τόσο ωραίο κλίμα, ο ένας στήριζε τον άλλον κι έγινε σωστά από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «Αυτή τη στιγμή υπάρχει χώρος για διακοπές. Θέλω να ξεκουραστώ. Χρειάζεται να ξεκουραστεί το μυαλό και το σώμα».

Τον Έλληνα αθλητή υποδέχθηκε στην Αθήνα και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Ο Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε, μάλιστα, κατά την άφιξη του Λευτέρη Πετρούνια από το Παρίσι ότι το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ θα πάρει το όνομα του «Μίδα των κρίκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: