ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

ΣΚΑΪ: Αλλαγές κορυφής - Γιατί βρέθηκε εκτός η Εύη Κουτσαυτάκη

Το κτίριο του ΣΚΑΪ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

 

Εκτός ΣΚΑΪ η Εύη Κουτσαυτάκη, διευθύνουσα σύμβουλος του σταθμού, με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου. Η «σιδηρά κυρία» είδε την πόρτα της εξόδου, μετά από μια σειρά ατυχείς επιλογές στο πρόγραμμα, στην προσπάθεια της να κάνει τον ΣΚΑΪ έναν «κανονικό», γενικού περιεχομένου σταθμό, εμπλουτίζοντας τον με ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η έμφαση στην ενημέρωση έπρεπε να τελειώνει, καθώς χρειάζονταν επειγόντως διαφημιστικά έσοδα. Είχε έρθει η ώρα, το κανάλι να σταματήσει να στηρίζεται στα ριάλιτι τύπου Survivor για το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα και να μπει στον ανταγωνισμό στα ίσα με τα μεγάλα κανάλια, με σειρές μυθοπλασίας.

Η προσπάθεια για μυθοπλασία, είναι αλήθεια, κράτησε αρκετά χρόνια, χωρίς όμως αποτέλεσμα που να έχει διάρκεια. Η σειρά «8 λέξεις» του Α. Γεωργίου, για παράδειγμα, είχε επιτυχία, κράτησε όμως μόλις δύο σαιζόν. Η εκροή χρημάτων για τις παραγωγές, έπρεπε οπωσδήποτε να επιστρέψει στο κανάλι από τα διαφημιστικά πακέτα.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα της φετινής σαιζόν είναι οι «Πανθέοι», η σειρά εποχής που ενώ είχε τις καλύτερες προοπτικές, δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές. Με τον ίδιο τρόπο -ίσως και για τον ίδιο λόγο- που η Φαίη Σκορδά, μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες ψυχαγωγικών μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης και με πολλές περγαμηνές, δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Παρότι με ειλικρίνεια υποστηρίχθηκε, τουλάχιστον στην αρχή, από το κανάλι. Ποιος θυμάται τις σειρές «Γλυκάνισος» ή «Άγρια γη»; Την κατάρρευση του σατιρικού «Ράδιο Αρβύλα» το 2019; Από τις λίγες επιτυχίες του καναλιού στην ψυχαγωγία ήταν το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, μια εκπομπή ολόκληρη διαμορφωμένη στο πρόσωπο του παρουσιαστή.

Η αποτυχία του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού όμως, πλήγωσε και το ενημερωτικό προφίλ του, για το οποίο περηφανευόταν τόσο ο ιδιοκτήτης του. Τα νούμερα τηλεθέασης έδειχναν και εδώ κάμψη. Και αυτό έπρεπε να σταματήσει.

Η Εύη Κουτσαυτάκη επέστρεψε στο κανάλι τον Αύγουστο του 2017 -μετά από ένα μικρό διάλλειμα στην Alter Ego του Ευ. Μαρινάκη-  παίρνοντας τη θέση του Κ. Κιμπουρόπουλου, λίγες εβδομάδες μετά την επιτυχή συμμετοχή του καναλιού στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Η επιτυχία είχε πιστωθεί τότε στον Κ. Κιμπουρόπουλο και τον νομικό Κ. Φιλιππόπουλο και η επιστροφή της είχε κάνει τότε μεγάλη εντύπωση. Η αποχώρηση της τώρα πάντως, όχι και τόσο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: