ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Εστιάτορες:Οργή κατά ΝΔ - «Ντράπηκε και η ντροπή»

Τραπέζια σε καφετέρια
EUROKINISSI/ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Οργισμένη ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού για την αύξηση του συντελεστή του ΦΠΑ στον καθέ, που προσφέρεται στην εστίαση  εξέδωσαν οι εστιάτορες τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ντράπηκε και η ντροπή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εστιατόρων:

«Ντράπηκε και η ντροπή

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Νίκος Ρωμανός, λογικά έχει πλήρη άγνοια γύρω από το θέμα των συντελεστών ΦΠΑ στην εστίαση. Εκτός και αν γνωρίζει όποτε προπαγανδίζει κάνοντας το άσπρο μαύρο.

Κύριε Ρωμανέ, το κόμμα σας σε δύο προεκλογικές περιόδους, το 2019 και το 2023 επένδυσε στην μείωση των συντελεστών ΦΠΑ εξαπατώντας την εστίαση.

Υποσχέθηκε ενιαίο ΦΠΑ 13% σε όλη την εστίαση και μείωση του στο 11% στο τέλος της τετραετίας.

Υποσχέθηκε μείωση φόρων και τους τελευταίους έξι μήνες έχετε αυξήσει 2 φορές τον ΦΠΑ στα σερβιριζόμενα αναψυκτικά και τα μη αλκοολούχα ροφήματα.

Η προπαγάνδα έχει και τα όρια της, αλλά εσείς τα ξεπεράσετε. Η αλαζονεία συνεχίζεται χωρίς φρένα!!! Αγνοείτε επιδεικτικά την αγορά και βγάζετε ανακοινώσεις με ψεύτικο περιεχόμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: