ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Και ο Μιχ. Κατρίνης μνηστήρ στην κούρσα του ΠΑΣΟΚ

Ο Μιχάλης Κατρίνης
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Δεν πρόλαβε η τέταρτη υποψήφια Μιλένα Αποστολάκη να αφήσει τελείως ανοικτή την πόρτα στον προθάλαμο του ΠΑΣΟΚ, όπου συμφύρονται οι μνηστήες για την αρχηγία του κόμματος και κατέφθασε πέμπτος μνηστήρας δηλώνοντας: «Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης».

Ο λόγος γίνεται για τον βουλευτή Μιχάλη Κατρίνη όπου φιλοδοξεί:

«Με συνείδηση της ευθύνης και επίγνωση της κρισιμότητας της εποχής για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος πρόεδρος στη διαδικασία εκλογής για την νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να ανταποκριθεί στο ώριμο αίτημα των προοδευτικών πολιτών για μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Μία πρόταση που μπορεί να εμπνεύσει, να συνθέσει και να νικήσει.

Μια πρόταση ρήξης και ελπίδας.

Να αποδείξουμε στην πράξη ότι η λύση θα έρθει από την πολιτική.

Μια πρόκληση που έχει μία προϋπόθεση.

Τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών».

_____________

Κι αφού υπενθυμίσουμε ότι ως τώρα υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ ήσαν  ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χάρης Δούκας και η Μιλένα Αποστολάκη, μετά από τους παραπάνω προκύπτει πέμπτος ο Μιχάλης Κατρίνης κι από δω κια πέρα μέχρι τις 6-10-2024, όσοι πιστοί προσέλθετε!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: