ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία Καραμανδανείου


 

 

Προσωρινό «λουκέτο» μπαίνει στο Καραμανδανείο νοσοκομείο Παίδων, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Γηροκομειού.

Με απόφαση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του νοσοκομείου. Η απόφαση ελήφθη κατά την διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, λόγω των προβλημάτων από την φωτιά στην περιοχή Γηροκομειού.

Επίσης, στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε να επισκεφθεί την Τετάρτη το νοσοκομείο κλιμάκιο τεχνικών, ώστε να αποτιμήσει την έκταση των ζημιών που προκληθεί και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την αποκατάστασή τους.

 Το νοσοκομείο εκκενώθηκε με τα παιδιά να μεταφέρονται στο γενικό κρατικό νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Βάσει της σχετικής ανακοίνωσης το νοσοκομείο θα μείνει σίγουρα κλειστό την Τετάρτη. «Έχουν προκύψει κάποια ζητήματα σε υποδομές του κτιρίου. Αύριο ο εργολάβος θα κληθεί να εκτιμήσει και να αποτιμήσει πλήρως τις ζημιές και θα ξεκινήσει άμεσα η αποκατάστασή τους».



 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: